Podwójna sesja zakończona 😀 sukcesem, choć z jedną poprawką 🙁
Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów!
Egzamin na prawo jazdy w tłusty czwartek (19,02), za pierwszym razem 😀
Kończę powoli wykłady i za jakieś dwa tygodnie powinienem wsiadać do samochodu. Biada Wam, Poznaniacy!
[edytowane 24/2/2009 od pawel747]
ZDAŁAM!!! językoznawstwo i gramę opisową, gdyby nie uprzejmość kilku osób i dyskrecja dyrekcji, to.... no, ale najbardziej stresujący tydzień w moim życiu za mną! Postanowiłam znowu mieć same 5 i wziąć się za swoje słabości (czytaj: cholerne lenistwo), mam dość lekceważenia mojej osoby tylko dlatego, że nie mam 5, a tak naprawdę wiem więcej niż oni 😡 Ja im jeszcze pokażę...
[edytowane 28/2/2009 od Loviisa-chan]
Jasne, Loviiku! Nie daj się im stłamsić! Oceny nie są wymiernym świadectwem o Twojej wiedzy! Ja np, podchodziłam trzy razy do egzaminu z powszechnej (jako jedyna :rotfl: ) i gdyby nie te dwóje miałabym 4.0 na prawie, a tak sporo mniej 🙁 na dziksie za to 4.0 mam 😎 PO prostu są różni ludzie na świecie, podejrzewam, że Ty nie płaczesz jak dostaniesz 4 (a widziałam takie coś na własne oczy!), a trójka to dla ciebie też ocena, niestety ci, którzy mają same 5 tak nie uważają, dla nich tylko 5 ma wartość :rotfl: A wykładowcy potrafią okrutnie skomplikować życie. Ja coś o tym wiem.
Kończę powoli wykłady i za jakieś dwa tygodnie powinienem wsiadać do samochodu. Biada Wam, Poznaniacy!
Żebyś tylko nie jeździł jak ta kursantka 🙁 Najgorsze jest to, że ona jest wegetarianką 🙁
http://www.youtube.com/watch?v=Qm27uaXpRxo&NR=1
Ha ha, genialne! Zobaczymy, co da się zrobić. Nie każdy jest stworzony do prowadzenia samochodu. No ale zapisałem się na kurs, bo mam jednak nadzieję, że źle u mnie nie będzie.
Lovii, gratulacje! I nie przejmuj się pierdołami, nie warto 🙂
Dziwi mnie to, ale naprawdę są ludzie, którzy potrafią robić tragedię z 4 za egzamin... 🙂 Trochę to dla mnie śmieszne, zwłaszcza jak patrzę na moje kierunki. Na jednym kilka lat temu tak szastali dwójeczkami i trójami, że potem dawali stypendium naukowe od około 3.8 (także teraz nie jest wiele wyżej). Kierunek kierunkowi nierówny, ale łamać się z powodu pozytywnej oceny i uważać, że ktoś z niższą jest gorszy? Biedni ludzie...
podejrzewam, że Ty nie płaczesz jak dostaniesz 4 (...), a trójka to dla ciebie też ocena,
No oczywiście! 🙂 Ja się bardziej cieszę z tych dwóch trój, o które walczyłam jak lwica, niż z tej piątki z końcowego z dydaktyki 🙂
A w mojej klasie w liceum była laska, co jak dostała 4 ze spr z chemii to tragedia i walenie głową w kaloryfer 😮 Biedne dziecko, nieprzygotowane na porażki w przyszłości...
Ja miałam taką w liceum co wypłakała sobie pasek na świadectwie!!!! Prawie z każdego przedmiotu wymusiła ocenę. Tłumaczyła się rodzicami, którzy mają wobec niej ogromne wymagania. No na studiach dopiero ją wykładowcy przytemperowali!!!!
Grrr takich osób jest mi najbardziej żal. Życie da im kiedyś porządnego kopa w tyłek.
Zdałem dzisiaj nareszcie egzamin. Wymęczony ledwo na 3. Nie ma się czym chwalić ale w końcu spokój;)
gratuluję Bułek 🙂 i trzymam kciuki za tych co jeszcze walczą 😉
Zdałam egzamin teoretyczny na prawo jazdy, zero błędów-pestka to była, wiem 🙂
Zdałam egzamin teoretyczny na prawo jazdy, zero błędów-pestka to była, wiem 🙂
gratuluję- u mnie to samo 😀
Za to praktyczny oblałam, ale nic to, w kwietniu podejście nr 2 😀
Ja ma w kwietniu 28 pierwsze podejście. Masakra będzie ...
Ja ma w kwietniu 28 pierwsze podejście. Masakra będzie ...
Coś Ty! To dużo łatwiejsze niż ludzie opowiadają. Napewno sobie poradzisz:)
A swoją drogą...czemu dopiero na koniec kwietnia?