Możesz poszukać na różnych portalach.
Sprawdzałam kiedyś portal randkowy dla wege i było na nim zdecydowanie więcej kobiet. Osobiście nie spotkałam wielu wegusów; mężczyźni byli około 40-tki, a kobiety zazwyczaj zdecydowanie młodsze i było ich więcej.
[edytowane 24/1/2009 przez Ktosiek]
to chyba podobny temat... z moich obserwacji wynika, że jest tyle samo kobiet i tyle samo facetów...ale może dziwne jest moje otoczenie 😉
hej mam pytanie. Czy macie moze jakies informacje czy wiecej jest wege kobiet czy wege mezczyzn?
😛
jeśli chodzi o fora internetowe - zdecydowanie więcej wege kobiet 😎 :red:
20 years from now you'll be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
Znam osobiście niestety jedynie kilkoro wegetarian i trudno mi na tej podstawie uogólniać. Jednak mogę powiedzieć, że kobiety wydają mi się odczuwać większą potrzebę mówienia o swoim wegetarianizmie niż mężczyźni, więc i bardziej je widać... 😉 Rzeczywista różnica może nie być taka duża...
pewnie kobiet,bo kobiety lubią takie "nowinki",ahh szkoda że tak mało jest vegan Panów 🙁
szkoda że tak mało jest vegan ludzi
;[
20 years from now you'll be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja