IKEA to jedyna mega-korporacja jaką znam która faktycznie próbuje dbać o środowisko i ludzi
mają absolutnie najlepszą na rynku relację jakości do ceny. więc jeśli komuś nie chce się tropić okazji tylko mieć poczucie że zapłacił z grubsza tyle ile było warto - to warto skorzystać 😉
jeszcze jedna zaleta to na prawdę fajny poziom designu (oparty na funkcjonalizmie / minimalizmie)
Uważam, że mają dobre, solidne meble (w końcu Szwecja :). No i bardzo cieszy mnie, że firma dba o środowisko. Jednak jak dla mnie większość tych mebli jest zbyt nowoczesna, ja jestem troszkę staromodna ^^
[img]http://img190.imageshack.us/img190/7118/thebeatlesbanwa4.jpg[/img]
jeszcze jedna zaleta to na prawdę fajny poziom designu (oparty na funkcjonalizmie / minimalizmie)
No w końcu to Skandynawia : )
Dla mnie IKEA to cud, miód i orzeszki, mam świra na punkcie ich mebli 😛 Nie dość, że tacy 'eko', to od sierpnia tego roku do menu ichniej restauracji zostały wprowadzone wege potrawy na stałe 🙂
[edytowane 25/10/2009 od Loviisa-chan]
www.jotmex.pl - piękne rattanowe meble 😀
Apropo trzeszczenia - czy ktoś wie może czemu materac bonnelowy skrzypi? Kupiłam go jakieś 6 lat temu, nie jest pozarywany, z dobrego sklepu. Co może być tego przyczyną i czy nadal nadaje się do użytkowania waszym zdaniem ? Piszcie 😎 Może głupie pytanie, ale lubię wiedzieć 😉
[edytowane 30/10/2009 od hipiska]
Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze
A czy wiecie może czy są u nich łóżka rattanowe?
Hipisko rattanowych nie było ale były za to bardzo podobne do rattanowych, być może nawet solidniejsze niż tamte... łózko miało 1.40 m szerokości , było w brązowym kolorze. Ceny podawane na wszystko oddzielnie więc pewnie sam stelaż też można kupić .
Ja mam materac i rame lóżka z Ikea,jest dość solidny,kolezanki mówią ze wygodny bo jak dla mnie to chyba wybralam za miękki,ale jak kto woli.Tak na marginesie to caly pokoj mam umeblowany wlasnie od nich 😉
http://www.youtube.com/watch?v=lHdLRrUocOA&feature=player_embedded
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja