Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Nasze forumowe znajomości:)  

Strona 2 / 5 Wstecz Następny
Lily
 Lily
Famed Member

xxl, a czy to Ty pisałaś ostatnio o smardzach? 😉

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 2:28 am
Devaa
bywalec

przeciez masz moje gg bo mi gadalas o tym swarzedzu tzn schronisku. a w koncu mam znajomego ktory sie we mnei nei zakochal wiec moge z nim isc na wolontariat w wakacje:) tylko nei wiem czy mi sie bedzie chcialo tak jezdzic bo do poznanskiego mam blizej. xxl mnei tez na pewno bys chciala poznac

[edytowane 17/5/2010 przez Devaa]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 2:45 am
MuayThai89
bywalec

Stanisław zaglada czasem na forum. Bardzo rzadko odzywa się na gadu gadu i praktycznie zaraz ucieka. A ja znam, ale z wege-dzieciaka jak bylo lodzkie spotkanie;) z tego forum znam Maze i parę osob z Animalii.

[edytowane 17/5/2010 przez Wege-Aneta]

Bylo spotkanie Miasta Wlokniarzy i nic nie wiedzialem 🙁 ...

http://www.gajusz.org.pl/jedenprocent

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 2:46 am
Devaa
bywalec

JAk bedzie zloot wegetarian w poznaniu to pojde z Wami tylko musicie dac date ktora by mi pasowala 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 2:48 am
xxl
 xxl
weteran forum

xxl, a czy to Ty pisałaś ostatnio o smardzach? 😉

Taa, trochę mi wejście smoka nie wyszło, ale nie mam odwagi by się więcej poudzielać 😛

xxl mnei tez na pewno bys chciala poznac

Powiem otwarcie - nie 😛

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 3:15 am
bułek
forumowy expert

Znam, kontaktuje się częściej lub rzadziej via e-mail, gg, telefon z Jazz, mika24, Champadevi (jako jedyna na razie poznana w realu), Adminem -"służbowo";) i tcioflove. To chyba wszyscy.

Poznałem Bellis_perennis, fasolencję.

Chciałbym poznać praktycznie wszystkich, których nie znam :).

[edytowane 17/5/2010 przez bułek]

[edytowane 17/5/2010 przez bułek]

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 3:20 am
Admin
stały bywalec

Mnie udało się poznać euridice, będącą obecnie moją żoną, z którą mamy śliczną córeczkę Łucję 😉 Spotkałem też Kammę, gdy była u nas z wizytą, choć okoliczności nie pozwoliły nam zbytnio, żeby spokojnie pogadać 🙂

Znam parę osób z wegedzieciaka i z vivy! - wspominam o tym, bo pisały one również i na tym forum.

Utrzymuję jako taki kontakt mailowy z Bułkiem i z królową modów XXL (jak zaznaczył Bułek są to kontakty "służbowe"), kontaktowałem się też z wieloma innymi osobami, które przez lata przewinęły się przez forum (kontakty również można by rzec służbowe typu wspólna organizacja wege-inicjatyw, choć wątków prywatnych także nie zabrakło 🙂

Chciałbym poznać osobiście XXL, Fasol(encj)ę, Stanisława, Bułka, Jędrusia, Lily, Adama R, Bellis, Jagę z mężem JankeSem, Srebrną i wiele innych osób, których - niech mi wybaczą - nie jestem w stanie wymienić, a jawią się jako b. wartościowe 🙂

Co do możliwości spotkania forumowiczów, to wydaje mi się, że wyśmienitą ku temu okazją są organizowane w tym roku wege wakacje ( [url= http://www.wegewakacje.pl ]www.wegewakacje.pl[/url] ). Zdaję sobie sprawę, że one kosztują i może to być pewną przeszkodą, ale uwierzcie mi, że na koszt wpływa pełen przeróżnych atrakcji program. Bo o ile organizatorzy robią to z pasją i dla idei, to trzeba niestety opłacić profesjonalnych przewodników górskich, organizatorów prelekcji i warsztatów itp. Niemniej program jest dzięki temu arcy ciekawy!

Ja tam będę 🙂 Co prawda również służbowo, bo zadbam bezpośrednio o sferę kulinarną wyjazdu, więc czas nie pozwoli mi w zbyt dużym stopniu towarzysko się udzielać, niemniej postaram się zagospodarować dla Was nieco czasu.

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 2:51 pm
n.i.x
stały bywalec

a ja tez bym Was chętnie poznała..., oraz Dzierzbe i jej zwierzaki ...

omnia vincit amor!!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 4:17 pm
Dzierzba
bywalec

jak tylko uporam się z organizacją mojej "przestrzeni gospodarczej", remontami to postaram się zorganizować jakiś mini-zlocik u mnie 😉 myślę, że może wrzesień i mam taką nadzieję. Ostanio znowu kupiłam konia-Kajtka no i wykańczam mu boks i jeżdżę w kółko po weterynarza. Może jeszcze z dwie krówki i świniki i czas się ustabilizować 🙂
Uwielbiam greene, Bellis, n.i.x a w ogóle tak wielu chciałabym poznać
😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 5:21 pm
rubia
forumowy expert

Osobiście nie spotkałam się z nikim, ale miałam pozaforumowy kontakt (mailowy [b] lub [/b]skypowy [b] lub[/b] facebookowy) ze Stanisławem i z Loviisą, zanim ta gdzieś przepadła ( bardzo szkoda 🙁 ). Sytuacja rodzinna nie pozwala mi na podróże, poza tym jestem niepoprawną introwertyczką i samotnikiem, ale chętnie poznałabym Fasolę, Państwa Jankesów 😉 , xxl, Bellis, greene, sublime86, hipiskę, Adama R, n.i.x. i jakieś 3 218 641 osób z tego forum. I, wstyd się przyznać, chętnie wprosiłabym się, "na bezczelnego" na jakiś obiadek do Bułka 🙂 . Szkoda, że z Krakowa do Bydgoszczy jest taki kawał drogi.

P.S. Facebook tylko z Loviisą

Ach! O Lily zapomniałam! Rzeczowa i z ciętym języczkiem, lubię takich ludzi 😉

[edytowane 18/5/2010 przez rubia]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 5:26 pm
greene
bywalec

poza tym jestem niepoprawną introwertyczką i samotnikiem

Znam to skądś Rubio 😉 Swoją drogą ciekawa jestem jak wyglądają takie spotkania ludzi, którzy nigdy wcześniej nie widzieli się na żywo a mieli kontakt forumowy, mailowy i listowy. Było już parę takich wegezjazdów prawda? Kto z Was był na takim? Jak takie zjazdy wyglądają?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 5:41 pm
Lily
 Lily
Famed Member

Ja się dziwię, że mnie tu w ogóle ktoś zauważa, udzielam się na tym forum stosunkowo mało 😛

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 5:42 pm
xxl
 xxl
weteran forum

Szkoda, że galeria chwilowo nieczynna, jest tam osobny folder ze zdjęciami ze spotkania w 2008 roku.

udzielam się na tym forum stosunkowo mało

No tak, ledwo 2800 postów... 😛

Miło patrzeć jak ten wątek ożywia forum 🙂

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 5:48 pm
greene
bywalec

Szkoda, że galeria chwilowo nieczynna, jest tam osobny folder ze zdjęciami ze spotkania w 2008 roku.

Widziałam kiedyś zdjęcia z któregoś wegezjazdu, nie wiem dokładnie który to był, w każdym razie na zdjęciach bylo malo osób.

A to prawda, ten temat zapodany przez Bellis podziałal na wszystkich bardzo inspirująco:) Tylko wyczekiwać zjazdu jednego za drugim 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 5:55 pm
bułek
forumowy expert

Nie sądziłem że tyle osób chce mnie poznać i/lub spróbować mojej kuchni :D.

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:00 pm
Strona 2 / 5 Wstecz Następny

Praca