Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Nasze forumowe znajomości:)  

Strona 3 / 5 Wstecz Następny
Lily
 Lily
Famed Member

No tak, ledwo 2800 postów...

Dlatego stosunkowo 😉 Poza tym te 2800 w [b]5 lat [/b] 🙂

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:00 pm
Wege-Aneta
forumowy expert

Muay pewnie bedzie spotkanie jeszcze niejedno, ja na wege dzieciak zadko zagladam ostatnio. ale dziewczyny sie spotykaja z tego co wiem dość czesto. pozdrowka.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:02 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Nie sądziłem że tyle osób chce mnie poznać i/lub spróbować mojej kuchni

lepiej zacznij układać menu 😉 i robić oszczędności na składniki 😉

Swoją drogą ciekawa jestem jak wyglądają takie spotkania ludzi, którzy nigdy wcześniej nie widzieli się na żywo a mieli kontakt forumowy, mailowy i listowy

Ja na spotkaniu forumowym nigdy nie byłam ale pamiętam jak spotkałam się z Lovikiem po prawie roku pisania na gg, smsowania i spamowania sobie na facebooku.... Najpierw się na mnie rzuciła, potem zaczęła nawijać :rotfl: jakbyśmy się znały od lat 😀

jak tylko uporam się z organizacją mojej "przestrzeni gospodarczej", remontami to postaram się zorganizować jakiś mini-zlocik u mnie myślę, że może wrzesień i mam taką nadzieję

Mam nadzieję, że zdążę wrócić z Białowieży bo jeśli nie będę na spotkaniu u Ciebie to chyba sobie nie wybaczę 😛
W ogóle jesteś na forum tak krótko a zyskałaś już sympatię i szacunek wielu osób! 😀
Jeszcze nie napisałam o Adamie i Rubii, Jędrusiu, n.i.x to wynika z tego że tylu chciałabym z Was poznać 😀

P.S. Facebook tylko z Loviisą

Tej ja też mam FB, zresztą Lovik mnie namówiła 😀

[edytowane 18/5/2010 przez Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:16 pm
StellaArtois
weteran forum

Rubia, Ty masz Facebooka?
zaraz Cię zajdę 😀 znalazłam już Beliis i Loviisę po czym bezczelnie dodałam do znajomych 😀
jestem za zlotami, tylko żeby nie były gdzieś na głębokim południu bo to ode mnie daleeeeko i ktoś musiałby mnie przygarnąć na nocleg, a ja gadam przez sen xD

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:32 pm
rubia
forumowy expert

Mam, Fasolko. Ale może lepiej będzie, jeśli Ci wyślę namiary na priva. Żebyś się nie musiała męczyć z szukaniem, bidulko 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:38 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Fasol zawsze możesz spać u mnie tylko ja mam psa z ADHD 😉 on szczeka przez sen 😉

Tej ja też chce ja też chcę mieć Rubię na fejsbuku. Rubio wyślesz mi tez namiary na priva? :]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:41 pm
rubia
forumowy expert

Wrrrr...za długo pisałam i mnie wyrzuciło 😡 ! Za chwilę napieszę jeszcze raz, tylko muszę odkręcić zawór, spuścić trochę pary ze złości na technikę i zaraz wracam.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 6:54 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Spokojnie, ja Ci wysłałam. Dziś taka pogoda, że nawet komputery mają kiepski humor 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 7:12 pm
StellaArtois
weteran forum

Fasol zawsze możesz spać u mnie tylko ja mam psa z ADHD on szczeka przez sen

to się na pewno dogadamy 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 7:23 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

Jest tu naprawdę wiele wartościowych i fajnych osób- wolę nawet nie wymieniać, bo mogłabym kogoś pominąć.
Też mam obawy co do spotkań na żywo-jestem niby gadułą, ale tak naprawdę trochę zamkniętą w sobie osobą i raczej nie z tych "przebojowych", które od razu są obdarzane sympatią przez otoczenie. Ale to nie zmienia faktu, że z wieloma osobami chciałabym się spotkać na żywo 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 7:27 pm
MuayThai89
bywalec

[i] 10/3/05 (1.66 wiadomości dziennie)[/i]
[b]Lily [/b] to twoje forumowe statystyki ;)...
czyli piszesz ponad 2 wiadomosci na 3dni... u mnie nie jest to nawet 1 na dzien ;)...

Muay pewnie bedzie spotkanie jeszcze niejedno, ja na wege dzieciak zadko zagladam ostatnio. ale dziewczyny sie spotykaja z tego co wiem dość czesto. pozdrowka.

Ja na wegedzieciaku nie jestem zalogowany... To jest jedyne wege forum z ktorego korzystam...

jak tylko uporam się z organizacją mojej "przestrzeni gospodarczej", remontami to postaram się zorganizować jakiś mini-zlocik u mnie myślę, że może wrzesień i mam taką nadzieję. Ostanio znowu kupiłam konia-Kajtka no i wykańczam mu boks i jeżdżę w kółko po weterynarza. Może jeszcze z dwie krówki i świniki i czas się ustabilizować
Uwielbiam greene, Bellis, n.i.x a w ogóle tak wielu chciałabym poznać

To ja licze tez na zaproszenie ;)... Z checia bym Cie i Twoje zwierzaki poznal 😉

http://www.gajusz.org.pl/jedenprocent

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 8:45 pm
Lily
 Lily
Famed Member

MuayThai89, na wegedzieciaku piszę pewnie kilkanaście dziennie, więc 1,6 wiadomości dziennie to dość śmieszna ilość 😛

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 8:57 pm
sublime86
bywalec

Sublime Ciebie też bo wyglądasz na bardzo sympatyczną dziewczynę...

Dziękuję za komplement;* ja też baardzo bym chciała Cię poznać Bellis;) I oczywiście Jagę, Rubię, Lily, Greene, hipiskę, xxl, sagamore, Adama, Dzierzbę, n.i.x. Echh, wszystkich się nie da zliczyć;D jeżeli chodzi o jakiś zjazd to jestem otwarta na propozycje wszelakie;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 10:53 pm
adamrozew
stały bywalec

Ja osobiscie poznalem, to bylo jednorazowe spotkanie w gabinecie lekarskim jedna osobe. Reszte znam tylko z portalu. Ale chyba Wy juz zapomnieliscie o mnie. Mniej pisze, ale jestem tutaj caly czas.
A.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 11:48 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Ale chyba Wy juz zapomnieliscie o mnie.

Oj mylisz się Adamie, byłeś tutaj kilkukrotnie wspomniany 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2010 11:56 pm
Strona 3 / 5 Wstecz Następny

Praca