Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Nasze forumowe znajomości:)  

Strona 5 / 5 Wstecz
Mokosz13
rozmówca

Pewnie nie powinnam się wypowiadać w tym temecie, bo jestem jeszcze naturszczykiem na tym forum i w ogóle jako wegetarianka. Jednak chciałabym was poznac, ponieważ wydajecie się przesympatycznymi ludźmi z ogromną wiedzą, z której bez waszego pozwolenia wiele czerpie! 😎
Pozdrawiam 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/05/2010 1:55 am
adamrozew
stały bywalec

Pewnie obowiazki spowoduja ze nie bedzie mnie, ale na wszelki wypadek jak was poznac ?W osle jest sporo osob 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/05/2010 2:27 am
hipiska
weteran forum

Ciekawy temat 🙂

Niestety nie znam nikogo osobiście, ale chciałabym poznać kilka osób. Mam nadzieję, że kiedyś się uda 😉

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/05/2010 2:42 am
JAGA
 JAGA
forumowy expert

Pewnie obowiazki spowoduja ze nie bedzie mnie, ale na wszelki wypadek jak was poznac ?W osle jest sporo osob 🙂

dobre pytanie 😉 Sublime, Adamie jak Was poznać? Mnie można coraz łatwiej zauważyć-brzuszek jest już mocno widoczny 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/05/2010 11:02 am

A obecnie regularnie piszę z [b]Greene[/b] i [b]Martą[/b] - które mam nadzieję spotkać osobiście 😉

Ja utrzymuję kontakt tylko z Jagą i również mam nadzieję,ze uda nam się spotkać. : ))

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/05/2010 11:51 am
sublime86
bywalec

Sublime, Adamie jak Was poznać?

Ojej 😀 Ja to raczej nie jestem charakterystyczna 😛 Ale podejrzewam, że będę miała przy sobie jakąś torbę, reklamówki itp. bo zazwyczaj taka obładowana jeżdżę 😉
Myślę że znajdziemy się na pewno 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/05/2010 3:11 pm
adamrozew
stały bywalec

Hm, nie wygladam na pewno jak powazny doktor, zazwyczaj sportowo ubrany, szczuply lubie troche "eksperymentow" wiec chyba najczesciej sie rzuca w oczy srebna bransoletka na prawym nadgarstku czasami srebny wisiorek, czy szalik. Ale ja potwierdze, dopiero w srode, czy bede. Zalezy to od natloku spraw zawodowych, a glownie od samopoczucia mojej zony, jest w trakcie leczenia.

[edytowane 23/5/2010 przez adamrozew]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/05/2010 2:47 am
adamrozew
stały bywalec

Nie dalem rady byc skonczylem po 16 prace, ale jak zorganizujecie w Osiolku male slaskie forumowe spotkanie do dajcie znac z wyprzedzeniem. Koniecznie chce niektore osoby poznac.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/06/2010 4:01 am

Pozwalam sobie odświeżyć wątek.
Już dosyć dawno temu poznałam warris, którą serdecznie pozdrawiam 🙂
I mam nadzieję, że mój wyjazd służbowy do Poznania zbiegnie się z jakimś tamtejszm spotkaniem.
Tak bym sobie popatrzyła z boku... 😉

call me Amber

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2011 10:06 pm
Fatty
weteran forum

Moja forumowa znajomość to verufer 🙂

Na tym lista zamknięta, ani ja super towarzyska, ani jeżdżąca 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2011 10:22 pm
Bellis_perennis
Famed Member

I mam nadzieję, że mój wyjazd służbowy do Poznania zbiegnie się z jakimś tamtejszm spotkaniem.

Coś się wymyśli :spryciarz:

Jejku ale fajnie się czyta ten temat po dłuższym czasie 😀

[edytowane 26/9/2011 od Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2011 10:31 pm
Strona 5 / 5 Wstecz

Praca