Dziewczyny, pięknie rysujecie!! 🙂
Bardzo podobają mi się wasze rysunki. 🙂
U mnie w klasie jest taka jedna dziewczyna. Ma na imię Weronika i jest wegetarianką. Kurcze, ona też bardzo pięknie rysuje i maluje... Niestety nie mam jak wam tego pokazać, ale mam nadzieję, że kiedyś zobaczycie. 😉
Co do mnie... Kiedyś lubiłam rysować, ale zniechęciłam się moim brakiem talentu. ;P
„Te no naka ni wa ai subeki hito sae mo, Hanabanashiku chitte. Te no naki ni wa ikita imi kizande mo, Munashiki hana to shiru...”
no super,
a to swojego psa narysowałaś? ?
To jest jakiś goldenek a ja mam kundelka, mam jego zdjęcia w temacie ze zwierzakami 😛
Już zmniejszyłam
I tak się rozjeżdża 😛 😉
Co do mnie... Kiedyś lubiłam rysować, ale zniechęciłam się moim brakiem talentu
Niestety trzeba dużo ćwiczyć. Teraz już bym tego psa tak nie narysowała bo niestety od dawna nic takiego nie robiłam. Nie bardzo mam czas i chęci.
[edytowane 7/6/2010 przez Bellis_perennis]
Jeszcze zmniejszyłam.. i zmniejszylabym tak jak ma Nix, ale chodzi o to ze mam glupi skaner i tak slabo odbijac, ze i tak nie widac praktycznie w ogole swiatlocienia, ktory zastosowalam a jak zmniejszam to jeszcze gorzej jest:P teraz juz chyba Wam się nie rozjezdza?
edit: jesli macie plaski monitor to spojrzcie na moj rysunek z gory, wtedy troche oewego(swiatlocienia) widac tyle ze na bialo xd
[edytowane 7/6/2010 przez Devaa]
Nix, powinnas malowac obrazy i sobie na tym zarabiac:p namaluj cos fajnego ambitnego oryginalnego i sprzedaj za kilka tysięcy 😀 Ja koni niestety nie umiem rysować... za to moja starsza siostra(od której zresztą moje rysowanie się zaczelo) umie tak, ze wyglada jak na zdjeciu : )
Bellis
no racja..w tych starszych rysunkach miałam jakoś za mało pewności siebie,
teraz juz sie staram bardziej ale nie wiem czy tak pięknie by mi wyszło jak tamto 🙂
..
Devaa jak kiedys sobie tak dorabiałam ale w Niemczech , tam sie opłaciło..
za szkic zwierzaka na zamówienie dostałam 15-20 euro a za obraz olejny 50-60 euro..
a w Polsce ludzie raczej nie są tacy rozpustni żeby dać tyle za jakiś szkic.
ani tez nie przywiązują takiej wagi do tego... są cwani..przerobią sobie zdjęcie filtrem w Photoshopie..
I to sie chwali..ale ja na tym nie zarobie niestety.. bo musiałabym rysować bardzo dużo i brac 10-15 zl..
a nie mam za bardzo czasu ani nie wiem czy byłoby tylu chętnych.
[edytowane 7/6/2010 przez n.i.x]
omnia vincit amor!!
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja