Temat chyba prosty 🙂
Psychologię, wiele lat temu.
Farmację, prawie koniec;) Jeszcze tylko został staż
medycyna oj dawno temu
Biologia stosowana specjalność biologia zwierząt. Ostatni rok 😉
Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, prawo, w planach magisterka z filologii polskiej 😀
bezużyteczni humaniści, jest Was więcej?
😀
Oj tak, jesteśmy 🙂
Polonistyka na UW. Wiele lat temu (i przez wiele lat :P)
Dziennikarstwo i komunikacja społeczna, prawo, w planach magisterka z filologii polskiej 😀
bezużyteczni humaniści, jest Was więcej?
😀
Ło, ale że co fasolencja - wszystko naraz studiujesz? :D:P Czy że co? 2 naraz i kiedyś polonistyka? 😀
Bezużyteczni - tak. jestem, krzyczę do Was! (jakie to śmieszne, że byłam na bio-chemie, a teraz jestem na humanie, zawodowe samobójstwo)
Na dzień dzisiejszy również planuję dziennikarstwo, ale do matury jeszcze mam trochę czasu, więc zobaczymy gdzie mnie wiatry zaprowadzą.
Tez jestem bezuzyteczná humanistká,
studiowalam pedagogike, najpierw licencjat, pózniej magisterskie , gdzie dalam sobie spokój z praca mgr i obroná
Zle wybralam studia i ich specjalizacje
Bardzo dlugo nie wiedzialam co chcé i co mogé robic, co moge studiowac ... Interesowala mnie psychologia, ale tam bylo zbyt wielu kandydatów, a pedagogika wydawala mi sie zblizona i bylo latwiej sie dostac (na psychologa i tak bym sie chyba nie nadawala, a mozliwosci pracy po mojej specjalizacji mi nie odpowiadajá)
Dopiero po paru latach zorientowalam sié, ze o wiele bardziej pasuje mi dietetyka a dokladnie nutritions, nutritional therapy ... (zawsze sie tym jakos zajmowalam)
Ja jestem chwilowo użyteczną humanistką 😛
od października III rok fil. śródziemnomorskiej 🙂
hmm, to ja jestem z tych nielicznych tutaj ścisłowców 😛 w październiku zaczynam studiować matematykę ekonomiczną 😛
od października III rok fil. śródziemnomorskiej 🙂
A to szalenie ciekawe musi być. Jakie plany na później? Tłumaczeniówka? 😉
Niegdyś otarłam się o Ogrodnictwo, rok wytrzymałam i czmychnęłam chyba na tydzień przed ostatnim zjazdem I roku 🙂
Obecnie Socjologia - tutaj wytrwam 😀
Skończyłam filologię angielską, za sobą mam jeszcze rok na francuskim stosowanym, ale zrezygnowałam- stwierdziłam, że filologia nie jest jedynym sposobem zgłębiania języka;). Obecnie- prawo.