Zakuty łeb mi się podoba :rotfl:
To chyba jednak nie do końca tak. Raczej wolą normalne a nie chude.
Ciągle jestem pod wpływem:
[url] http://www.kominek.in/2012/01/kiedy-grube-schudlo/ [/url]
Hmm, wg mnie i ten wpis, i część komentarzy jest obraźliwa, ale podejrzewam, że jeśli chodzi o preferencje, to może być prawda.
Ja osobiście, gdybym była facetem, wolałabym jednak, żeby kobieta miała odrobinę ciała - co nie oznacza np. otłuszczonego brzucha, gdyż takie ranią moje uczucia estetyczne, zwłaszcza że sama taki posiadam.
A wygląd niektórych modelek mnie przeraża - te kiwające się ramionka jak u kościotrupa 😮
Gossling, kimkolwiek jest, nie podoba mi się. W ogóle wolę brzydkich facetów w typie młodego Dustina Hoffmana czy młodego Gerarda Depardieu. Z ładniejszych Stinga w średnim wieku - nie tego młodego i nie tego teraz 😉
Nie lubię wiecznych cyników, chamów, seksistów, nadmiernie pewnych siebie. No i myślę, że [url] http://www.facebook.com/realmenarekindtoanimals [/url] 😉 Ale tutaj chyba nie trzeba o tym przypominać 😉
Bellis, jesteś kolejną jednostką z gigantycznej masy kobiet wielbiącą urodę Goslinga? 🙂
Toż to moda jakaś... 😀
Oj nie, wrzuciłam go właśnie dlatego bo jest popularny chociaż nie ukrywam że moim zdaniem jest przystojny 🙂
Nie lubię wiecznych cyników, chamów, seksistów, nadmiernie pewnych siebie
O to, to! Ale nutka cynizmu to nic złego 😉
I nie, nie trzeba przypominać, że real men are kind to animals 🙂 to punkt obowiązkowy :heartpump: i to nie tylko dla mężczyzn.
A tak odnośnie prawdziwej kobiecości i seksapilu to nie do końca zgodzę się z eRZetem i Cienkunem. Dla mnie kobiecość to delikatność, wrażliwość, subtelność, dbanie o siebie (ale nie nadmierne!), urok osobisty, odpowiedni ubiór. Wiele kobiet tego nie posiada pomimo, że mają macicę i są płodne 😉 Dla mnie prawdziwa kobiecość w dużej części nakłada się z definicją seksapilu. Za wyuzdaną, półnagą kobietą w metrowych szpilkach i w skórzanej mini obejrzy się większa część samców co nie oznacza, że ta kobieta kipi seksem. Seksapil trzeba mieć w sobie, tego nie da się nadrobić samym ubiorem, makijażem bo to trzeba mieć w sobie. Inteligencja też tutaj jest bardzo ważna, niektóre kobiety mają flirt w jednym palcu. Najbardziej podobają mi się kobiety wykonujące męskie zawody a jednocześnie zachowujące kobiecość, nie tracące "tego czegoś". Jeśli jest się kobietą leśnikiem to nie znaczy, że trzeba chodzić bez makijażu i z nie ogolonymi nogami 😉 nieprawdaż?
No nie wiem czy regulamin nie zabrania noszenia makijażu do munduru...
No nie wiem czy regulamin nie zabrania noszenia makijażu do munduru...
Nie no coś Ty, tapeta wprawdzie nie byłaby wskazana ale makijaż sam w sobie to nic takiego. To nie wojsko 😀
Znam taką babkę która jest leśnikiem z zawodu. Zawsze szpileczki, mundur, makijaż, perfekcyjna fryzura i kultura. Wiadomo do lasu szpilek nie założy ale makijaż i fryzura jest.
Bellis, może to ta rzeczniczka Lasów Państwowych, bardzo rozgarnięta w mowie z resztą 😉 ?
A tak odnośnie prawdziwej kobiecości i seksapilu to nie do końca zgodzę się z eRZetem i Cienkunem. Dla mnie kobiecość to delikatność, wrażliwość, subtelność, dbanie o siebie (ale nie nadmierne!), urok osobisty, odpowiedni ubiór.
Ja po prostu znam wiele "twardych" kobiet, które nie są delikatne ani subtelne i mają w sobie duuuuużo kobiecości 😛
Co do cynizmu to ja mam na myśli cynizm bezustanny, troszkę - powiedzmy, że też dodaje seksapilu 😛
Dla mnie kobiecość jest czymś czego nie mam 😛 Rozczochrane, rapciate i wielbi gadać o puszczaniu bąków, cała fatka.
Powtórzę się - mam fioła na punkcie męskich pleców. Jak się pięknie rysują pod koszulką, barki, łopatki- łojesuuuuuu :heartpump:
Cwaniactwa nie lubię, agresji i krzykliwości też - a bardzo lubię gdy ktoś ma jakąś pasję. Niekoniecznie taką którą rozumiem 😉
Podobnie jak parę przedmówczyń odstraszają mnie lalusie i panowie wychowywani na "ozdobę ścian" którzy dalej chcą tkwić w tym schemacie i służącej szukają.
Bellis, może to ta rzeczniczka Lasów Państwowych, bardzo rozgarnięta w mowie z resztą 😉 ?
Haha nie 😉
ja za to mam kręćka na punkcie męskich łokci:D nie wiem czemu;)
A facet musi być dobry, ciepły, szczery, musi mieć swoją pasję, musi szanować kobiety, być wyrozumiałym;) musi dbać o siebie.i musi lubić gadać bo ja czasem straszna gaduła jestem a mój obecny chłopak ma tą wadę że coraz częściej łapię się na tym że gadam do ściany 😐
[edytowane 27/2/2013 przez Nu91]
musi lubić gadać bo ja czasem straszna gaduła jestem a mój obecny chłopak ma tą wadę że coraz częściej łapię się na tym że gadam do ściany 😐
ciesz się - jakbyś miała gadułę to pewnie nie dopuszczałby Cię do słowa 😛 A tak to chociaż się wygadasz 😉
musi lubić gadać bo ja czasem straszna gaduła jestem a mój obecny chłopak ma tą wadę że coraz częściej łapię się na tym że gadam do ściany 😐
ciesz się - jakbyś miała gadułę to pewnie nie dopuszczałby Cię do słowa 😛 A tak to chociaż się wygadasz 😉
w sumie racja:D
Jeżeli chodzi o makijaż i mundur- w żadnym regulaminie mi znanym makijaż nie jest zabroniony.
Sama dość często biegam w mundurach, więc wiem, że nie dość, że nie przeszkadza, to nadaje delikatności i kobiecości taki subtelny, delikatny makijaż:)
Jeżeli chodzi zaś o facetów.
Podobają mi się wysocy, szczupli, ciemna karnacja i włosy (totalne przeciwieństwo mnie;p).
O konkretnych zainteresowaniach.
Najlepiej podróżniczych, sportowych...
Ach, się dziewcze rozmarzyło;-p
Kobieca, jak najbardziej powinna być kobieca. Ale co to jest kobiecość, to trudno mi powiedzieć. Myślę jednak, że powinna być czuła, łagodna o delikatnym dotyku, subtelna i leciutko kokieteryjna. No i jeszcze powinna być zwiewna, eteryczna i trochę tajemnicza.
I taka właśnie powinna być też Śmierć. O tak, Śmierć powinna być kobieca. Położyłbym głowę na jej łonie, a ona cichutko nucąc ukołysała by mnie do wiecznego snu. I wszystkie problemy miałbym z głowy.
A dołeczki w policzkach dodałyby jej uroku.
I nie mam czarnych myśli, tylko raczej takie pstrokate. Ale jak myślę o kobiecości, to myślę też o urodzie. A jak myślę o urodzie, to myślę też o przemijaniu. A przemijanie kojarzy mi się ze śmiercią.
Gdybym był kobietą preferowałbym facetów bez wkurzających awatarów 🙂