Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

znak wegetarian  

Strona 2 / 7 Wstecz Następny
misia
rozmówca

To ja proponuję własnoręcznie zrobiony pierścionek z małych zielonych koralików, noszony obojętnie na którym palcu 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:30 pm
coconut
bywalec

To nawet dobry pomysł z tym pierscionkiem z koralików ale czy wege płci męskiej był by skory nosic cos takiego?? 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:35 pm
misia
rozmówca

Mi nie przeszkadzałby facet wege z takim pierścionkiem 😛 , ale jeśli dla Was jest to nie do przyjęcia to wymyślcie sobie inny, a jeśli mój pomysł spodoba się dziewczynom to fajnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:37 pm
BASIOŁEK:*
rozmówca

A w kółeczku

]
to "A w kółeczku " to anarchia... 😛
a znak wege to fajny pomysł ,ja nosze wegetariańskie naszywki na torbie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:39 pm
misia
rozmówca

O bardzo przepraszam że zmieniłam Ci płeć!!! Teraz dopiero sprawdziłam, mam nadzieję że się nie gniewasz???

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:39 pm
coconut
bywalec

JA jetem dziewczynią !!! I podoba mi sie ten pomysł ! tyko czy facetom to przypadnie do gustu? A własciwie jak im sie nie spodoba to nie beda nosic 😀 😀 😀

Heh jasne ze sie nie gniewam 😀 pomyslałam sobie ze było by fajnie jakby wiecej wege wiedziało o tym pierscionku 😀 a nie tylko ci co przeczytali to na forum 🙂

[edytowane 26/6/2006 od euridice]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:42 pm
sasha
rozmówca

A w kółeczku

]
to "A w kółeczku " to anarchia... 😛

ja to wiem, tylko zdarzaja się nie zorientowani. a tski zapis jest czytelny 🙂 a co do tego pierścionka to popieram

Sarve Bhavantu Sukhina. Sarve Sant Niramaya.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:54 pm
Ambrozja
bywalec

Dość fajny pomysł z tym pierścionkiem 😉 Jeśli zobaczycie w Cieszynie i okolicach dziewczyne z takim o to pierścionkiem to bardzo prawdopodobne ze będe to ja 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:57 pm
misia
rozmówca

Poczekajmy co na to inne wege(taria)nki. Może mają lepsze pomysły. 🙂 🙂

Widzę że jak na razie się podoba... cieszę się bardzo!!! A faceci niech się opowiedzą za jakimś swoim znakiem, tak żebyśmy mogły ich rozpoznać 😎

[edytowane 26/6/2006 od euridice]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 8:58 pm
coconut
bywalec

Kiedy są dni wegetarianizmu? Bo ja już sobie tam marze ze jakaś grópa ludzi w całej Polsce sprzedaje takie pierscionk promując wegetariański tryb życia i i zarobione pieniądze przeznacza na np. schroniska albo ratowanie zwierzątek 😀 😀 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 9:17 pm
Wege-Aneta
forumowy expert

jak ktos mi zrobi takie pierscionek to bede nosic 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 10:13 pm
katrinko
stały bywalec

Kiedy są dni wegetarianizmu?

tydzień wegetarianizmu trwa właśnie, 15-21 maja, jejku, tyle się o tym pisze 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 10:29 pm
kinga:)
rozmówca

a moze bransoletka zielona zamiast pierscionka..?taka z koralików albo pleciona z muliny,hmm? 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 10:38 pm
Ireth
bywalec

A wyjasnicie mi, na co Wam sa te znaki tajemne??? Dla mnie kompletnie bez sensu. Sens natomiast maja naszywki wege na torbach czy plecakach, bo a nuz ktos zauwazy i sie zastanowi? Watpie, czy pierscionek, o ktorym dyskutujecie, odniesie taki skutek...

Nie jadam niczego, co moze spojrzec mi w oczy.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 11:40 pm
misia
rozmówca

Nie jestem już najmłodsza i nie będę paradować z naszywkami na torbie czy placaku bo będę śmiesznie wyglądać. Noszę małą torebkę z tworzywa sztucznego i nie ma nawet na niej miejsca na naszywki. Bransoletka wydaje mi się że będzie mało widoczna w przypadku noszenia np. długiego rękawa, a pierścionek będzie widoczny no chyba że założymy rękawiczki.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/05/2006 11:46 pm
Strona 2 / 7 Wstecz Następny

Praca