Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

znak wegetarian  

Strona 3 / 7 Wstecz Następny
coconut
bywalec

Ja jestem jeszcze dzieciak 😀 a i tak bym nie naszywała sobie nic na torebke po pierwsze : bo ich nie lubie i zadko nosze a po drugie : niepodoba mi sie noszenie naszywek.Dalej jestem za pierscionkiem 🙂 chociaz uwazam ze takie wykłucanie sie o to czy pierscionek czy naszywka jest zbedne , bo kazdy bedzie nosił to co chce 😉 ale mimo wszystko taki znak rozpoznawczy był by czyms eeee...fajnym?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 12:12 am
Ireth
bywalec

Fajnym. Uhm. Ja juz nie mam nic do dodania zatem 😮 .

Nie jadam niczego, co moze spojrzec mi w oczy.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 12:33 am
Ambrozja
bywalec

😀 kłótnia o wege znak 😀 mozna to przecież łączyć 🙂

[edytowane 26/6/2006 od euridice]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 12:55 am
Ireth
bywalec

To nie klOtnia, a wymiana pogladow. I taka jest przecieZ potrzebna 😎 .

Nie jadam niczego, co moze spojrzec mi w oczy.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 1:19 am
marticzka
forumowicz

ehhh z igły widły 😛
może ustalimy że kobiety mogą nosić pierścionek z kolorowych koralików - mężczyźni też mogą nosić jak lubią pierścionki 😉
wszyscy mogą nosić branzoletki
jak ktoś chce może nosić naszywki
tylko żeby to wszystko złączyc może wymyślmy znak i kolorystyke i bedzie od razu wiadomo że chodzi o Wege 🙂
nie ma sensu ograniczać się do jednej rzeczy
co o tym myślicie?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 2:16 am
misia
rozmówca

Nie kolorowych tylko zielonych!!! Kolorowe koraliki nosi wiele osób więc bez sensu. Trzeba się zdecydować na jeden kolor, może być inny ale konkretnie trzeba ustalić jaki. Poza tym określmy może czas do kiedy należy to ustalić, niech każdy napisze co sądzi (czy woli naszywkę, bransoletę, naszyjnik, korale czy coś jeszcze innego), może zrobimy jakieś głosowanie??? Na pewno są przeciwnicy znaku, ale przecież nie będzie żadnego przymusu żeby coś takiego nosić.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 2:31 am
Agni
 Agni
forumowicz

ja jeśli się zdecyduje to bronsoletka z koralików wydaje się ok - z zielonych 🙂 czas naszywek na torbie też mam za sobą 😉 ale na pewno taki znak można wymyślić i stosować przy okazji róznych akcji - podoba mi się znaczek na jednym forum oznaczający rangę i pojawiające się w tytule strony - http://www.sas.aplus.pl/veg/index.php - może dwa listki, albo jeden - w kółeczku?

ide tam gdzie ide, nie ide gdzie nie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 3:37 pm
Ambrozja
bywalec

Hmm a ja zostaje przy pierścionku...jest łatwy do zrobienia i widoczny...bez problemowy 😎 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 6:41 pm
sieklik
bywalec

szczerze pomysl troche glupi, bo co da taki pierscionek?? beda go nosic osoby co najwyzej z tego forum, a szansa ze sie spotkaja gdzies przypadkiem i beda mialy szanse sie po tym rozpoznac jest tak duza jak wygranie w totolotka... naszywki wege sa czytelne dla wszystkich, a co to za znak ktory nie bedzie mowil nic komuz z zewnatrz? nie jestesmy jakas organizacja zakazana zeby sie ukrywac!

je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 6:48 pm
Wiejka
stały bywalec

heh, najlepsza jest taka naszywka z napisem wege i ewentualnie jakiś symbol w środku, bo sieklik ma rację, są jeszce inni ludzi, którzy o tym nie wiedzą, co dany znak oznacza, a taki z napisem wege ..poznamy ludzi nie tylko z 4um, ale i innych wege:D>

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 7:51 pm
Krusto
bywalec

Rozgrzebaliście prawie wszystko od koralików po naszywki przez pierścionki ale.... nie wszystko bo są jeszce przypinki 😀 Sam posiadam taką i noszę ją z boku na czapce.. Jest duży napis VEGE na ładnym zielonym tle w które to tło wplecione są jakieś kwiatuszki.. 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/05/2006 8:53 pm
kadra
bywalec

Skad masz taka przypinke? bo ja szczerze mowiac wole przypinki od naszywek (chociaz latwo je stracic :/)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/05/2006 12:38 am
Ambrozja
bywalec

😀 Przypinka to tez nie głupia myśl...ale gdzie i za ile coś takiego kupić ? Hmmm czy raczej kombinować i wykonać samemu 😎

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/05/2006 11:18 am
Ama
 Ama
bywalec

hmmm ja tez mam taka przypinke z hasłem : trzymaj śmierć z dala od swego talerza... kupiłaM ja na wakacjach nad morzem dokładnie we Władysławowie 😉 dałam 6 zł i jest 😉 ale tych przypinek teraz jest tyle że nie trzeba zbytnio sie wysilać 😉 zajrzyjcie do sklepów muzycznych 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/05/2006 2:29 pm
redpaint_greenpaint
początkujący

hej, niezły pomysł z tym znaczkiem!!! 🙂 pierścionek - fajny, ale raczej byłoby potrzebne coś, co będą chcieli nosić wszyscy, bo wątpie żeby faceci latali w zielonych pieścionkach. Przypinki są fajne, naszywki też. Ja mam taką falastą 😀 z liskiem i napisem "why you want to kill my mummy???" za pierwszym razem to mi swieczki w oczach staneły jak to zobaczyłam... 🙁
ale taki znaczek wspólny dobra rzecz! od razu widać kto swój 🙂

and if you want this kind of dreems, it's californication

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/05/2006 5:43 pm
Strona 3 / 7 Wstecz Następny

Praca