Ja jestem jeszcze dzieciak 😀 a i tak bym nie naszywała sobie nic na torebke po pierwsze : bo ich nie lubie i zadko nosze a po drugie : niepodoba mi sie noszenie naszywek.Dalej jestem za pierscionkiem 🙂 chociaz uwazam ze takie wykłucanie sie o to czy pierscionek czy naszywka jest zbedne , bo kazdy bedzie nosił to co chce 😉 ale mimo wszystko taki znak rozpoznawczy był by czyms eeee...fajnym?
ehhh z igły widły 😛
może ustalimy że kobiety mogą nosić pierścionek z kolorowych koralików - mężczyźni też mogą nosić jak lubią pierścionki 😉
wszyscy mogą nosić branzoletki
jak ktoś chce może nosić naszywki
tylko żeby to wszystko złączyc może wymyślmy znak i kolorystyke i bedzie od razu wiadomo że chodzi o Wege 🙂
nie ma sensu ograniczać się do jednej rzeczy
co o tym myślicie?
Nie kolorowych tylko zielonych!!! Kolorowe koraliki nosi wiele osób więc bez sensu. Trzeba się zdecydować na jeden kolor, może być inny ale konkretnie trzeba ustalić jaki. Poza tym określmy może czas do kiedy należy to ustalić, niech każdy napisze co sądzi (czy woli naszywkę, bransoletę, naszyjnik, korale czy coś jeszcze innego), może zrobimy jakieś głosowanie??? Na pewno są przeciwnicy znaku, ale przecież nie będzie żadnego przymusu żeby coś takiego nosić.
ja jeśli się zdecyduje to bronsoletka z koralików wydaje się ok - z zielonych 🙂 czas naszywek na torbie też mam za sobą 😉 ale na pewno taki znak można wymyślić i stosować przy okazji róznych akcji - podoba mi się znaczek na jednym forum oznaczający rangę i pojawiające się w tytule strony - http://www.sas.aplus.pl/veg/index.php - może dwa listki, albo jeden - w kółeczku?
ide tam gdzie ide, nie ide gdzie nie
szczerze pomysl troche glupi, bo co da taki pierscionek?? beda go nosic osoby co najwyzej z tego forum, a szansa ze sie spotkaja gdzies przypadkiem i beda mialy szanse sie po tym rozpoznac jest tak duza jak wygranie w totolotka... naszywki wege sa czytelne dla wszystkich, a co to za znak ktory nie bedzie mowil nic komuz z zewnatrz? nie jestesmy jakas organizacja zakazana zeby sie ukrywac!
je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise
heh, najlepsza jest taka naszywka z napisem wege i ewentualnie jakiś symbol w środku, bo sieklik ma rację, są jeszce inni ludzi, którzy o tym nie wiedzą, co dany znak oznacza, a taki z napisem wege ..poznamy ludzi nie tylko z 4um, ale i innych wege:D>
Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..
hmmm ja tez mam taka przypinke z hasłem : trzymaj śmierć z dala od swego talerza... kupiłaM ja na wakacjach nad morzem dokładnie we Władysławowie 😉 dałam 6 zł i jest 😉 ale tych przypinek teraz jest tyle że nie trzeba zbytnio sie wysilać 😉 zajrzyjcie do sklepów muzycznych 😉
hej, niezły pomysł z tym znaczkiem!!! 🙂 pierścionek - fajny, ale raczej byłoby potrzebne coś, co będą chcieli nosić wszyscy, bo wątpie żeby faceci latali w zielonych pieścionkach. Przypinki są fajne, naszywki też. Ja mam taką falastą 😀 z liskiem i napisem "why you want to kill my mummy???" za pierwszym razem to mi swieczki w oczach staneły jak to zobaczyłam... 🙁
ale taki znaczek wspólny dobra rzecz! od razu widać kto swój 🙂
and if you want this kind of dreems, it's californication
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja