Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Sport  

Surri
bywalec

Po pierwsze to chciałam wyrazić swoją wielką radość z tego, że będziemy razem z ukraina organizotorem Euro 2012 :D. A tak to jestem ciekawa czy ktoś z forumowiczów interesuje sie sportem. Ja jestem niestety leniwa więc chodzi mi tu o oglądanie :P. Jaką dyscypliną sie interesujecie, ulubiony sportowiec itp. Może omińmy tu jakiemu klubowi z naszej ligi kibicujemy bo może to rodzić jakieś niepotrzebne niesnaski. Po co nam kwas na forum ?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2007 1:59 am
elis99
bywalec

Euro 2012 coś pięknego 🙂
Lubie sporty zimowe przedewszystkim hokej. I jeszcze zużel raz widziałam na żywo na Chorzowskim i strasznie mi sie spodobało. Aaa i jeszcze lubie obejżeć zawody pływackie.
Sama chciałabym w przyszłości spróbować sportów extremalnych.. :thumbsup:

I'm so sick of fights I hate them .. Come on let me hold you touch you feel you

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2007 2:21 am
Lily
 Lily
Famed Member

Piłka nożna, siatkówka, biatlon, skoki narciarskie, żużel 😛
Ale to nie jest jakaś moja wielka pasja, po prostu oglądam z "chłopakiem" - dosyć sporo. Lubię to 🙂

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2007 3:34 am
kamma
stały bywalec

Skoki narciarskie od 15 lat (żeby mnie ktoś nie posądził o płynięcie z falą małyszomanii, bo byłam swego czasu jeszcze fanką Nykaenena). Lubię też czasem pooglądać biegi narciarskie i biathlon. Lekkoatletyka... Ale to już nie pasje. Skoki lubię najbardziej, choć sama nigdy bym nie spróbowała. Natomiast mojego ulubionego w praktyce sportu - pływania - oglądać nie lubię!

Euro 2012? Cieszę się, ale głównie z niesportowych względów. Cieszę się, bo będzie to świetna promocja Polski (no i mojego Wrocławia:) ) w świecie. Bo ludzie będą się bardziej Polską interesować, a to wszystko oznacza korzyści ekonomiczne:)

[edytowane 19/4/2007 od kamma]

podskoczyć i nie trafić w ziemię

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2007 10:57 am
szyszka88
bywalec

ulubone sporty? W telewizji wszelkie sporty exrtemalne (moje marzenie :D, narazie(!) niespenione), siatka (meska;)) (osobiscie gier zespolowych trenowac nienawidze 😡 ).
Za to lubie lekka atletyke, pływanie, biegi, rowerek i... ostatnio przypadła mi do gustu joga :D. Jak ktos wie cos ciekawego na ten temat- bede wdzieczna :D(np. ile czasu mniej wiecej zajmuje opanowanie podstawowych asan(ów), bo coś mi nie idzie... i nie wiem czy to dla mnie).

A co do Euro 2012, to jest mi to raczej obojetne ;). Fakt, że Polska może sie wypromować, ale mam nadzieje, że to nie bedzie kosztem przyrody... (coś w stylu: autostrady ważniejsze od ekosystemów i chronionej prawnie natury...)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2007 11:27 pm
Fatty
weteran forum

Strongmen, Strongwomen, zawody fitness i kulturystyczne, podnoszenie cieżarów- llllubię, ojeju, jak ja lubię. Pewnie dlatego,że sama chciałabym silną,umięśnioną kobieciną zostać, ale niestety- leń ze mnie 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2007 11:38 pm
szyszka88
bywalec

Strongwomen,

jest cos takiego??? 😮 wow.... 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2007 12:34 am
EvilOne
stały bywalec

Szyszko, a jak ćwiczysz? Z ksiązki, z neta, czy na kursie? Bo jeśli uczysz się tak sama... można popełniać wiele błędów i bez pomocy specjalisty zrobić sobie krzywdę:(
Osobiście ćwiczę jogę prawie codziennie, już od kilku lat, ale nigdy nie miałam problemów z opanowaniem asan(właśnie, to się odmienia?), ale jestem z natury bardzo giętka. Jeśli masz pytania zapraszam gg 9076321.
I to właśnie jedyne ćwiczenia fizyczne na jakie mnie stać:) co do podziwiania w telewizji-oj nieczęsto... jak jakieś wielkie narodowe święta sportowe to kibicuje;) tak to raczej nie...

hide and seek

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2007 2:00 am
Fatty
weteran forum

Strongwomen,

jest cos takiego??? 😮 wow.... 😀

a jest,jest 😀 Nasza rodaczka, Aneta Florczyk jest bardzo utytułowaną strongwomen , 3-krotna mistrzynia świata i Europy. Polka chce, to potrafi 😎

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2007 2:24 am
EvilOne
stały bywalec

Wystarczy chyba zobaczyć raz Strongmen, żeby wiedzieć jak wygląda Strongwomen... Mój znajomy oglądał Strongwomen i pół godziny szukał Pudzianowskiego;)

hide and seek

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2007 2:43 am
szyszka88
bywalec

asan(właśnie, to się odmienia?), ale jestem z natury bardzo giętka.

hehe wlasnie nie wiem, dlatego napisalam w nawiasie ;). kilka razy mielismy jogę na wf-ie, ostatnio pożyczylanm ksiazke od kolezanki. hehe jak na razie krzywdy sobie nie zrobilam ;). Jestem samoukiem... poza tym nie za bardzi mam czas na jakies regularne zajecia. wczoraj opanowaolam stanie na glowie 😎 :D. troche sie chwieje ale jest nawet spoko. a ognie to tez nawet jetm dosc gietka. tylko mam wlasnie problemy z rownowaga 😡 ale to jest chyba do wyrobienia 🙂

och... ale ja jestem.... Jak mogglam zapomienieć o mojej UKOCHANYM sporcie??
JAZDA KONNA!! To jest to :D. Uwilebiam ogladać zawody w telewizji, jeszce bardziej na żywo, nie owiac juz o chwilach kiedy to sama siedsze w siodle (albo na oklep :D). ach... :D. konie.... szkoda, ze dawno w zadnej stadnince nie bylam... trzeba to naprawić 😀

[edytowane 20/9/2008 przez Admin]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2007 3:10 am
Lily
 Lily
Famed Member

Co prawda nigdy nie jeździłam konno, ale wg mnie to sport głównie dla konia 🙂

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2007 9:51 pm

http://video.eurosport.pl/tenis/lzy-i-heroizm-wozniacki_vid117695/video.shtml do czego to sport może doprowadzić:/ nasuwa się myśl co za dużo to niezdrowo.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/10/2009 11:32 am
Greeney
rozmówca

Ja zawsze lubiłam oglądać łyżwiarstwo figurowe i lekkoatletykę, szczególnie bieganie. O, i pływanie lubię oglądać.
Ale też te właśnie rzeczy lubię czynić. Niestety rzadko mam okazję.

[img]http://img190.imageshack.us/img190/7118/thebeatlesbanwa4.jpg[/img]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/11/2009 3:10 am

Praca