Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Forum  

Strona 7 / 9 Wstecz Następny
hipiska
weteran forum

Dlaczego , jak czasem chce wejść na portal to mi się wyświetla komunikat :
[b]Forbiden 403 [/b] ? 😮

O, mnie też dość często.

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 12:28 am
StellaArtois
weteran forum

A mi nigdy. Jakie macie przeglądarki?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 12:35 am
Dyzio
stały bywalec

Ja używam [b] Opery.[/b] 😮

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 12:54 am
StellaArtois
weteran forum

To może dlatego. Przy Firefoxie nic się nie dzieje.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 12:58 am
Dyzio
stały bywalec

No tak, ale Mozilla Firefox wyświetla mi stronę pośrodku ekranu nie rozciągając się na boki, nawet jak powiększę litery.
Zaraz spróbuję to wkleić pokazać.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 1:03 am
xxl
 xxl
weteran forum

Ja mam FF i też miałam problem z dostaniem się na forum przez kilka ostatnich dni. Przez IE to samo. Może to wina przenosin na nowy serwer?

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 1:06 am
Bellis_perennis
Famed Member

Ja miałam dokładnie to samo przez około 5 dni. Ani Mozilla ani IE nie dawało rady. Wiem, że Loviisa-chan miała ten sam problem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 1:29 am
StellaArtois
weteran forum

A u mnie nic się nie dzieje...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 1:32 am
Dyzio
stały bywalec

A u mnie tak to wygląda w Firefoxie. Mimo, że staram się powiększyć stronę to tylko zwiększa się czcionka a obraz strony nie rozchodzi się na boki . Natomiast w Operze strona jest na cały ekran.
[img][URL= http://images37.fotosik.pl/201/9513d3eea1a978dfmed.jp g" target="_blank">http://images37.fotosik.pl/201/9513d3eea1a978dfmed.jp g"/> [/IMG][/URL] [/img]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/09/2009 2:12 am
Bellis_perennis
Famed Member

wczoraj znow ten sam problem.....

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/09/2009 12:53 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Ja mam Mozillę Firefox i nie mogłam wejść przez MIESIĄC. Dopiero teraz spróbowałam i wreszcie się da.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/09/2009 4:00 pm
Admin
stały bywalec

Kochani,
zmartwiły mnie te informacje.
Bo o ile w ostatnich dniach problemy z wyświetleniem strony mogły wiązać się z przenosinami na nowy serwer, to nie wiem skąd taka sytuacja o której pisze Loviisa.

Bardzo Was proszę o sygnalizowanie mi takich przypadków - najlepiej z datą i godziną, kiedy błędy się pojawiały. Szczególnie gdy pojawia się 403 Forbiden albo "Dostęp zabroniony".

Dyziu, w Firefoksie zwiększając widok powiększa się tylko czcionka, bo obrazki mają przypisaną stałą wielkość. Jeśli chciałbyś mieć stronę odpowiednio dużą, wyświetlaną na całą szerokość ekranu to należy zmienic rozdzielczość ekranu (na mniejszą;).

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/09/2009 4:35 am
Dyzio
stały bywalec

Adminie, dziękuję za wyjaśnienie :red: Rzeczywiście mam zmienioną rozdzielczość ekranu na 1280/800 pikseli i taka jest dla mnie najbardziej odpowiednia.
Wczoraj przez cały dzień nie mogłem się dostać na forum ani z Opery, ani z Firefoxa. Wyświetlał się komunikat : [b]403 Forbidden [/b].
Loviiso, miło, że znowu jesteś z nami 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/09/2009 3:07 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Loviiso, miło, że znowu jesteś z nami 🙂

I nawzajem 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/09/2009 4:24 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

mam Firefoxa i nie miałam nigdy żadnych problemów z wejściem na stronę oraz logowaniem. Bardzo zdziwiło mnie to co napisaliście o swoich trudnościach.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/09/2009 5:45 pm
Strona 7 / 9 Wstecz Następny

Praca