Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Status i rangi  

Strona 4 / 4 Wstecz
Bellis_perennis
Famed Member

Dzięki 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/07/2010 9:47 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Prosiłabym aby użytkownikowi [b]dantescanini[/b] dać jakiś status np "forumowy mięsożerca" tak aby nie było porozumień, że wegetarianie promują jedzenie mięsa. Pomysł należy do AnnyDagmary. Ktoś jeszcze się zgadza albo ma pomysł aby jakoś zaznaczyć iż on nie jest wegetarianinem? Nie chcemy nieporozumień 🙂

[edytowane 1/9/2011 od Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2011 2:38 am
eRZet
weteran forum

Jako że lubię siać zamęt to napiszę tak:
Naziści kazali Żydom nosić gwiazdy Dawida [podobno pomysł samego Bormanna], komuniści piętnowali wrogów różnymi barwnymi epitetami; my będziemy znaczyć mięsożerców. Nice 😉

Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2011 3:15 am
Anonim
bywalec

Jest różnica między "oznaczaniem" ludzi a "tytułowaniem".
Chodziło mi o to, że nie każdy czyta to forum od A do Z i jego wypowiedzi wyrwane z kontekstu jego pierwszego postu, mogą brzmieć co najmniej dziwne jak na wege portal.

Albo, niedajborze, jakiś pochopny użytkownik go weżmie za trola... :rotfl:
Jest miesożercą, ale [u]naszym [/u] i niech każdy o tym wie. Wg mnie taki podpis (jaki zaproponowała Bellis) świadczy nie o piętnowaniu, a o akceptacji.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2011 12:56 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Tak z tym zaznaczeniem to było niefortunne określenie, intencje mamy dobre. Bułek ma np status forumowy kucharz 😛 a dantescanini jest przecież naszym mięsożercą 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2011 2:12 pm
Admin
stały bywalec

Myślę, że sam dantescanini powinien przede wszystkim wyrazić swoje przyzwolenie na taki zabieg 😉

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2011 3:25 pm
dentescanini
rozmówca

wyrażam zgodę na taki zabieg, na razie sam nie wiem jaki podpis powinien być, pomyślimy wspólnie (w końcu jestem WASZYM mięsożercą) i coś się wymyśli

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/09/2011 12:55 am
eRZet
weteran forum

Ja proponuję "Adwokat diabła" 😛 \\m/
Chciałem kiedyś taki wątek założyć nawet, żeby publikować stanowisko mięsożerców.
Na szczęście teraz mamy ciebie 🙂

BTW: dentescanini, zapraszam do wątku pt "Metal", bo tam ostatnio zastój...

Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/09/2011 1:03 am
dentescanini
rozmówca

Ja proponuję "Adwokat diabła" 😛 \\m/
Chciałem kiedyś taki wątek założyć nawet, żeby publikować stanowisko mięsożerców.
Na szczęście teraz mamy ciebie 🙂

BTW: dentescanini, zapraszam do wątku pt "Metal", bo tam ostatnio zastój...

advocatus diaboli ładnie brzmi, ale nie nie oddaje tego co robię, przecież ja nie bronię tego co złe

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/09/2011 2:03 am
Anonim
bywalec

Pomysł eRZeta niezły, Bellis też... a może " adwokat mięsa"?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/09/2011 5:27 am
Strona 4 / 4 Wstecz

Praca