Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

cellulitis  

Strona 1 / 3 Następny
  RSS

Wiejka
stały bywalec
05/09/2006 9:19 pm  

No właśnie..jakaś rada na to..??Bo nie mam jakiegś masakrycznego , ale lekko jak się zmarszczy skóree to widać, a co mnie najbardziej wkurza, to to, że mam dość umięśnione nogi(jeżdżę konno i dużo chodzę;p)..no i dlatego mnei to wkurza..nie obżeram się fast foodami...chipsami itp...a jednak nie mam gładziutkiej skórki:((..jakieś rady:)???

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..

OdpowiedzCytat
mokuso
bywalec
05/09/2006 9:33 pm  

No wlasnie, mam podobny problem. Jezdze duzo rowerem, duzo chodze, ciagle w ruchu a jednak... Zimne natryski, balsamy ujedrnajace jakos nie pomagaja 🙁
Znacie cos dobrego?

I believe in angels

OdpowiedzCytat
Zol
 Zol
rozmówca
05/09/2006 9:52 pm  

Tylko miłość moje drogie panie... i nie mam na myśli seksu...:p

'Przy śniadaniu słucham o korkach...

OdpowiedzCytat
Reiha
stały bywalec
05/09/2006 10:28 pm  

a ja polecam peeling - np. bielendy /nietestowany/. Stosowany codziennie pomaga.

Don't let me detain you.

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
05/09/2006 11:19 pm  

A ja nic nie polecam, bo mam makabryczny celulitis na brzuchu, na który nie pomaga ani wcieranie zeli, ani ćwiczenia, ani masaże. W ogóle na mój brzuch nie działa nic - były czasy, gdy robiłam po 1000 (tysiąc) rozmaitych brzuszków dziennie. Tylko mi nie piszcie, że źle robiłam.

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
07/09/2006 12:46 am  

Rady zaczerpniete z literatury kobiecej:
-nie jesc slodyczy
-nie nosic obcislych spodni, bielizny itd.
-pić duzo wody,
-regularna gimnastyka
itd, itd

aczkolwiek bardzo czesto cellulit (zwłaszcza w młodym wieku) to czesto sprawa genetyczna.
Mozna sprobowac masaży szorstką myjką czy gąbka i "naprzemiennych" prysznicy- raz lodowata raz ciepła. Podobno dziala tez na biust;) i razem z balsamami powinny zdzialac cuda:)

mam 18 lat i tez jak scisne sie za bęben to jasno cellulit widac... ale chyba najwyrazniej juz taka moja uroda:P

hide and seek

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
07/09/2006 3:02 pm  

Gdyby to działało, to bym nie miała celulitisu.
Ponoć na ukształtowany celulitis podziała już tylko głodówka - i to nie jedna.

OdpowiedzCytat
Jędruś
stały bywalec
07/09/2006 3:17 pm  

Lily
Głodówka i płukanie jelita grubego.

Tutaj (link poniżej) zalecają płukanie jelita grubego (to można zrobić również we własnym zakresie.
http://www.hydrocolonoterapia.com.pl/zalecenia.htm

Tutaj masz linki z obrazkami jak to zrobić:
http://www.vitarian.pl/forum/viewtopic.php?t=61

Pozdr.
Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty.
:yltype:

OdpowiedzCytat
Maze
 Maze
stały bywalec
08/09/2006 1:27 pm  

Heh tez wam te kolorowe pismidła nawmawiały bzdur...cellulit, ło jezzuu, musze leciec po pińc kremów i trzy pilingi...Sie okazuje ze co 2 a moze każda kobieta ma straszna chorobę- cellulit właśnie 🙂 Przystopujcie troche, swiat na dupie sie nie kończy. Jak sie w palce fałdek złp[ie, Wiejka, to wygląda jak wygląda, gładki to moze być bo ja wiem, latex, a nie ludzka skóra. I zapewniam Cie że faceci generalnie nie wiedza co to takiego ten straszny "cellulit" i nie dopatrza sie żadnych wad tam gdzie Ty je widzisz. Szkoda czasu i kasy na te niby antycellulitowe wynalazki; w 9 na 10 przypadków kobita mysląca ż ema cellulit nie ma go, więc i krem najlepszy nie podziała na to co w psychice siedzi. Jesli jeździsz konno, na rowerze, to masz jędrne ciałko gdzie trzeba 😉

Cellulit tu, cellulit tam, ech macie sie nad czym zamartwiać. 😛 Głodówki jeszcze, taa, 40 dniowy post i pielgrzymka, bicze wodne, upuszczanie krwi...A wszystko bo pupcia nie tak gładka jak by sie chciało, żesz masakra. Polubcie siebie w lustrze, o.

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
11/09/2006 9:42 pm  

Głodówki jeszcze, taa, 40 dniowy post i pielgrzymka, bicze wodne, upuszczanie krwi...

Maze- jesteś genialna:D:D:D

wchodze wczoraj na wage- a tu 57 kg. Jak to sie stało?? Zagadka. Jem za dwie osoby conajmniej i łoje browary na okrągło. Co sie dzieje ze ni z tego ni z owego gubie 2 kg??
No i zaczęłam sie domyślac.... 😛

hide and seek

OdpowiedzCytat
Wege-Aneta
forumowy expert
11/09/2006 11:12 pm  

ah ta milosc........: ))))))))))) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
12/09/2006 3:20 am  

Maze, łatwo Ci mówić. Wiesz, jak wygląda serek ziarnisty? No to tak wygląda mój brzuch, tylko ze te "ziarna" są dużo większe i widoczne bez ściskania. A jak wychodzę na ulicę i widzę stada nastolatek w biodrówkach z gołymi brzuchami to wyć mi się chce.

OdpowiedzCytat
Reiha
stały bywalec
12/09/2006 4:19 am  

łoje browary na okrągło. Co sie dzieje ze ni z tego ni z owego gubie 2 kg??
No i zaczęłam sie domyślac.... 😛

Nie wiem czy to na 100% sprawdzone, ale słyszałam że do klarowania piwa stosuje się substancje odzwierzęce :-/

Don't let me detain you.

OdpowiedzCytat
Weronika
bywalec
12/09/2006 11:21 pm  

Nie wiem czy to na 100% sprawdzone, ale słyszałam że do klarowania piwa stosuje się substancje odzwierzęce :-/

do klarowania niektórych win i piw używa się żelatyny, ponadto do uszczelniania beczek wykorzystuje się substancje z pęcherzy pławnych jesiotrów - karuk (to te, w których wytraca się osad), dobra wiadomość jest taka, że piwa grupy żywiec sa ok 😎 (np. haineken, królewskie i inne) Lechy też:)

z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
14/09/2006 10:53 pm  

Żywce i Lechy ok?? super:D:D:D

hide and seek

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 3 Następny

Praca