Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Pupa:D  

Strona 4 / 5 Wstecz Następny
  RSS

Wiejka
stały bywalec
23/10/2006 8:01 pm  

Nie...nie jets zabroniony, ale jesliu go sobie nie będężyczyć to już jest..:D..Jak zakłócisz moja przestrzeń życiową to też:P...I sie nie czepiaj..:P
PZDR!

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..

OdpowiedzCytat
zWiErZaKoMaNkA
rozmówca
10/08/2009 5:05 am  

JAGA-dzięki za przypomnienie o hula-hopie (tak to się pisze? xD). Jako dziecko pamiętam,że był kiedyś konkurs hula-hop i przez ok. 1,5h kręciłam ja i jeszcze kilka innych dziewczyn. Żadna nie dała za wygraną i wszystkie dostałyśmy nagrody ;D

Skakanka też dobra rzecz! Poprzednia się zgubiła,jutro idę kupić nową ;]

chodiz o to, zeby dobrze się czuć w swojej skórze..Żeby nic spod ciuszków nie wyłaziło..

Dokładnie! Dlatego uruchomiłam na nowo atlas taty i aerobik przy muzyce. Zabawa przy muzyce też spala kalorie i kondycje można sobie poprawić ;]

Pomoc zwierzętom!-[url]www.pomozmy-zwierzeta.blog.onet.pl[/url]

[b]Aukcja na rzecz dobermanów ze schronisk! [/b]
[url]www.stylingart.nazwa.pl/doberman/viewtopic.php?p=35900#35900[/url]

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
10/08/2009 3:20 pm  

Uważajcie z tym hula hop, nie za dużo, bo można doznać kontuzji kręgosłupa (dysk może wypaść).

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
xxl
 xxl
weteran forum
10/08/2009 4:11 pm  

Moje hula-hop stoi za szafą. Niestety, opanowanie sztuki kręcenia nim zawsze przerastało moją koordynację, ech 😛

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
zWiErZaKoMaNkA
rozmówca
10/08/2009 6:24 pm  

Uważajcie z tym hula hop, nie za dużo, bo można doznać kontuzji kręgosłupa (dysk może wypaść).

To się zdziwiłam teraz. Nie wiedziałam o tym. Dzięki za informacje.

[b]xxl[/b] wszystko się da zrobić,ale malutkimi kroczkami ^^ Na początku minuta, później dwie i tak poleci ;]

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
10/08/2009 6:41 pm  

nie no, w umiarkowanej ilości można kręcić, ale po kilkudziesięciu minutach nieprzerwanego kręcenia niestety zdarzają się takie kontuzje

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
zWiErZaKoMaNkA
rozmówca
10/08/2009 6:43 pm  

[b]Lily[/b] dzięki,będę pamiętać ;]

OdpowiedzCytat
xxl
 xxl
weteran forum
10/08/2009 8:28 pm  

Minuta? Ja nawet pięć sekund nie ukręcę 🙂

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
waszakicia
stały bywalec
10/08/2009 9:30 pm  

Ojej jak mnie tu dawno nie było 🙂 w sumie to nawet nie wiem dlaczego. Ale stęskniłam się i jestem. 😉 co tam u was??

OdpowiedzCytat
Dyzio
stały bywalec
10/08/2009 10:02 pm  

[color=green]Proponuję abyś założyła nowy temat pt: , i w nim dalej prowadziła dyskusję[/color] 🙂

[edytowane 10/8/2009 przez Dyzio]

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
10/08/2009 10:06 pm  

Witaj, Waszakiciu, nigdy nie miałam okazji bezpośrednio z Tobą porozmawiać, a czytałam wiele Twoich postów, napisanych jeszcze przed moim przybyciem na forum ^^ Mam nadzieję, że już z nami zostaniesz:D

Dyziu, w moda się bawisz?

OdpowiedzCytat
Dyzio
stały bywalec
10/08/2009 10:17 pm  

[color=blue]Robię eksperymenty z kolorowym pisaniem bo mi się już czarny znudził[/color] 🙂

OdpowiedzCytat
JAGA
 JAGA
forumowy expert
11/08/2009 2:51 am  

mam ciągle nawroty do hula-hop, ostatnio kręcę regularnie od 1,5 miesiąca taką machiną jak te:
http://allegro.pl/search.php?string=hula+hop&order=p&change_view=1&p=0
Na początku są siniaki po wypustkach- biodra wyglądają jak kolorowe pisanki. Ale po kilku dniach kręci się o wiele lepiej niż typowym dziecięcym hula hop bez wypustek. A pupa? Bardziej jędrna, szkoda tylko, że trochę nie schudła. Ale zawsze to lepiej mieć mięśnie zamiast tłuszczyku 😉
Kręcę 30-60min dziennie. Czasami 90 min- ale rozbijam na serie po 30 min. np rano, wieczorem itd. Takie 30 min kręcenia hula hop zaraz po wstaniu z łóżka to bardzo miły początek dnia. Zwłaszcza jeśli kręci się na świeżym powietrzu 🙂

OdpowiedzCytat
sublime86
bywalec
11/08/2009 4:01 pm  

Mnie się z kolei wydaje że jestem za tęga od pasa w górę 🙁 Nie jest to być może aż tak rzucające się w oczy, ale zawsze np. unikam bluzek na ramiączkach bo wydaje mi się że wyglądam jak terminator 😀
No ale niestety to już chyba zasługa genów 😉

OdpowiedzCytat
Katinka
bywalec
12/08/2009 3:06 am  

Ja mam dość małą pupę, czasami bym chciała żeby byla bardziej wystająca 😛 -zwłaszcza gdy mam na sobie obcisla sukienkę.
Polecam hula-hop z wypustkami, to które pokazywała 2 posty wyżej JAGA -ja je kiedyś kupiłam na talię i pomimo, że zwykłym hula-hop nie umiem długo kręcić to tym mogłam około godziny i talia rzeczywiscie się wysmukliła, niestety później zaprzestałam ćwiczeń, musze do tego wrócić :red: poniewaz u mnie w ciele najbardziej problemowym miejscem jest wlasnie talia :/

OdpowiedzCytat
Strona 4 / 5 Wstecz Następny

Praca