Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

wegan niskociśnieniowiec  

RSS

baadyleek
świeżaczek
14/10/2006 2:35 am  

jest jeszcze ktos taki?? jakieś konkretne tabletki na pobudzenie bierzecie?

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
14/10/2006 2:54 am  

Tabletki?
Chyba lepszy jest ruch niż tabletki.

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
baadyleek
świeżaczek
14/10/2006 2:01 pm  

no tak ruch spoko swoja drogą ,ale jakis zestaw witamin dla weganów

OdpowiedzCytat
Owo
 Owo
bywalec
25/10/2006 12:13 am  

Też jestem niskociśnieniowcem, ale nic z tym nie robię, bo i nic strasznego mi się nie dzieje... tylko kiedy spada ciśnienie przed deszczem, i tyle, no i kawy zbyt dużo pić nie mogę.

P.S. Odkąd robię sobie ćwiczenia magnetyczne, mam lepsze ciśnienie.

[edytowane 6/11/2006 od Owo]

[url]www.cleopata.deviantart.com[/url]

OdpowiedzCytat
Weronika
bywalec
25/10/2006 1:54 am  

ja wspieram się kawą, ale stopniowo zamieniam na zieloną herbatę - też podnosi ciśnienie, dziś rano tak zrobiłam i cały dzień minął bez kubka kawy:) było ok

z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy

OdpowiedzCytat
JankeS
bywalec
25/10/2006 2:00 am  

Ja w zasadzie nie mam problemów z cisnieniem, ale nieco o tym czytalem, polecam lepiej poszukac na forum 🙂 jesli o tabletki chodzi - jest Glucardiamid, sklada sie w wiekszosci z glukozy(ktora dodaje energii) oraz z Niketamidu(podwyzsza cisnienie) do kupienia w aptece bez recepty za 5.32 zł 🙂

[edytowane 24/10/2006 od JankeS]

OdpowiedzCytat
waszakicia
stały bywalec
25/10/2006 2:02 am  

Bardzo dużo osób ma problemy z ciśnieniem...ja tez zazwyczaj mam bardzo niskie...:/

OdpowiedzCytat
kazamuko
stały bywalec
25/10/2006 2:30 am  

Zaraz tam tabletki ? Mój były miał niskie ciśnienie i zaczął krew oddawać by sobie polepszyć, poza tym napar z rozmarynu pomaga. Wydaje mi się też że można jakoś wspomóc się dietą. spojrzałam w książkę o ajuwerdzie i są tutaj rady by pić wodę z kroplami ajuwerdycznego olejku miętowego 3- 5 na szklankę, wcierać go w obie skronie i kark, że dobrze tez robi wdychanie parę razy dziennie oparów tego oleju bo pobudzają krążenie krwi. Jest też coś o tym by przy ostrym oslabieniu połozyc się i nogi wyżej i o jakiś ćwiczeniach [u] pozdrowienie słońca [/u] sporo tego, ksiązka "Ajuwerda na co dzień wydana przez Świat Książki. Pozdrawiam 😎

http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html

OdpowiedzCytat
kinga:)
rozmówca
01/11/2006 1:06 am  

tez jestem niskocisnieniowcem.

witaminy nie wplywaja na cisnienie:)
sa takie krople z kofeina Cardiamid.
poza tym herbata,kawa wiadomon, no i ruch...
aktywne zycie towarzyskie;)

czy bardzo Ci przeszkadza to twoje cisnienie?
bo ja mam takie od zawsze i sie przyzwyczailam,mysle,ze kazdy organizm funkcjonuje troche inaczej,na swoich zasadach i niekoniecznie trzeba to zaraz "normowac" tak,zeby bylo ksiazkowo.

pozdro!

OdpowiedzCytat

Praca