Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

spalacze tluszczu  

Strona 2 / 2 Wstecz
  RSS

Nantosvelta
forumowy expert
18/11/2009 7:54 pm  

Moim zdaniem najlepszym spalaczem tłuszczu jest zasada ŻM i ruch.

😮 A ta zasada ŻM to Żryj Mniej? 😮

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
18/11/2009 8:53 pm  

hai^^
Sprawdzone i polecane przez osoby którym udało się TRWALE schudnąć.

OdpowiedzCytat
MuayThai89
bywalec
18/11/2009 9:27 pm  

i o to mi chodzilo...najpierw 30 minut biegu a potem 6 vejdera...bo nie uwazam za nic przyjemnego robic szustke na zimne miesnie

http://www.gajusz.org.pl/jedenprocent

OdpowiedzCytat
Katinka
bywalec
19/11/2009 1:01 am  

podpisuje się pod zasadą ŻM :red:
jako 15stolatka schudłam na niej 10kg i od tamtego czasu utrzymuję dobrą wagę :red:

a6w podobno jest świetna, niestety ja tylko do 6dnia ją wypróbowałam. wymaga systematycznosci, trzeba co dzień brać sie do roboty, a dla mnie, pomimo że b.lubię gimnastykę, ćwiczenia na brzuch są nieprzyjemne.

OdpowiedzCytat
Tempeh-Starter
bywalec
19/11/2009 12:19 pm  

czy 6 Weidera faktycznie spala tłuszcz w wybranym regionie ? Że buduje konkretne mięśnie to oczywiste ale czemu tłuszcz miał by spalać się nierównomiernie czyli w okolicy tych mięśni które pracuję?
To chyba tak nie działa, proces rozkładu tkanki tłuszczowej dla uzyskania z niej energii dotyczy całego ustroju a nie wybranych partii (czy się mylę ?)

RÓB SOBIE TEMPEH

OdpowiedzCytat
mikrofonek
forumowicz
19/11/2009 8:34 pm  

Witaj,
Ja jestem osobą otyłą.
Na wegetarianizm przeszłam niedawno bo dopiero miesiąc temu..
Schudłam od tej pory 9kg bez specjalnego wysiłku, jednakże stosuję ćwiczenia, odstawiłam słodycze i napoje gazowane..
Twój cel nie jest aż tak wyrugowany, ja mam zamiar wyglądać jak Scarlett Johansson 😛 Co jest nie realne, ale postanowiłam do tego dążyć jak najbardziej 🙂
Spalacze tłuszczu nic nie dają, wiem to z własnego doświadczenia.

Nie korzystaj z jakiś udziwnionych specyfików, odstaw słodycze napoje gazowane jedz mniej, bo warzywa i soja mimo wszytko też tuczą i zapisz się na siłownię : )

Życzę powodzenia 🙂

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2 Wstecz

Praca