podpisuje się pod zasadą ŻM :red:
jako 15stolatka schudłam na niej 10kg i od tamtego czasu utrzymuję dobrą wagę :red:
a6w podobno jest świetna, niestety ja tylko do 6dnia ją wypróbowałam. wymaga systematycznosci, trzeba co dzień brać sie do roboty, a dla mnie, pomimo że b.lubię gimnastykę, ćwiczenia na brzuch są nieprzyjemne.
czy 6 Weidera faktycznie spala tłuszcz w wybranym regionie ? Że buduje konkretne mięśnie to oczywiste ale czemu tłuszcz miał by spalać się nierównomiernie czyli w okolicy tych mięśni które pracuję?
To chyba tak nie działa, proces rozkładu tkanki tłuszczowej dla uzyskania z niej energii dotyczy całego ustroju a nie wybranych partii (czy się mylę ?)
Witaj,
Ja jestem osobą otyłą.
Na wegetarianizm przeszłam niedawno bo dopiero miesiąc temu..
Schudłam od tej pory 9kg bez specjalnego wysiłku, jednakże stosuję ćwiczenia, odstawiłam słodycze i napoje gazowane..
Twój cel nie jest aż tak wyrugowany, ja mam zamiar wyglądać jak Scarlett Johansson 😛 Co jest nie realne, ale postanowiłam do tego dążyć jak najbardziej 🙂
Spalacze tłuszczu nic nie dają, wiem to z własnego doświadczenia.
Nie korzystaj z jakiś udziwnionych specyfików, odstaw słodycze napoje gazowane jedz mniej, bo warzywa i soja mimo wszytko też tuczą i zapisz się na siłownię : )
Życzę powodzenia 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja