gdzie można w Wawie Ziaje kupić? Czy jest w sklepie firmowym na Targowej?
Zapraszam "na dzielnicę" do drogerii, ul. Słowackiego 22 (tudzież 24). Pasty Ziaja w ciągłej sprzedaży.
wyslykowo paste do zebow argi....mozna kupic w sklepie vivy
Mijają dwa tygodnie odkąd wysłałam mejla do Torf Corporation i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Może to dlatego, że pytałam ogólnie o 'produkty'....
Napiszę do nich jeszcze raz i jak nie będzie odzewu, to skreślam ich i tyle.
Zacznie się zamawianie past przez internet 🙂
Poprawka, odezwali się. Dziś sprawdziłam pocztę.
Witam Panią,
Informuję, iż firma Torf Corporation – Fabryka Leków Sp. z o.o. nie przeprowadza testów produkowanych kosmetyków na zwierzętach.
Każdy nowo wdrażany kosmetyk w myśl Ustawy o kosmetykach (Dz. U. nr 42, poz. 473 z póź. zm.) oraz Dyrektywy Kosmetycznej 76/768/EWG poddawany jest badaniom z wykorzystaniem metod alternatywnych.
Jeśli chodzi o surowce odzwierzęce to również ich nie stosujemy.
Pozdrawiam
Lidia Łodzińska
To chyba ucieszy wszystkich, którzy lubią kosmetyki TOŁPy 🙂
[edytowane 25/5/2007 przez krówka]
Ello
Z tego co wiem i doświadczyłem na własnych zebach to tylko swieże owoce i warzywa,kielki,nasiona i orzechy , a pasta wtedy jest zbyteczna ,wystarczy przepłukać jamę ustna wodą w celu usunięcia np duzych ilości cukrów po konsumcji owoców ,czy resztek orzechów,mozna tez poszczotkować samą szczoteczką z dodatkiem wody i zęby naprawde są białe,a po trzecie pasty są szkodliwe jak wszystko co jest reklamowane.
Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy. Wiktor Hugo
Ostatnio kupiłam aloesową pastę do zębów a właściwie żel FOREVER BRIGHT . Nie zawiera fluoru , nie testowana. Bardzo łagodna i dobrze się sprawdza przy wrażliwych zębach. Jedyną jej wadą jest wysoka cena ! 35 zł. Można też kupić tak jak ja , w sprzedaży bezpośredniej ( wtedy trochę taniej ). Tak wygląda :
http://www.aloetech.pl/?product_id=4&category_id=1
ta pasta Argiletz to jest to? http://alejka.pl/argiletz-glinka-zielona-w-postaci-pasty-100-g.html chciałam sobie wypróbować ale nie wiem jak to wygląda:/
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja