Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Odżywki ratujące czuprynę   

Strona 8 / 19 Wstecz Następny
  RSS

zuzik
forumowicz
14/03/2013 1:51 pm  

Dziewczyny na zniszczone włosy przesuszone wypadające polecam PLACENTE nie ma sobie równych. A także jeśli włosy nie przetłuszczają się szybko to proponuje odżywki i maski z kokosem świetnie nawilżają włosy.

OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
25/03/2013 1:00 pm  

jaka odzywke w spreju polecacie?
czas wyjazdów się zbliża i coś jest potrzebne. chodzi mi głównie o coś co pomoże rozczesać włosy. wątpie by dawały coś więcej 😛

poczatki 🙂

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
25/03/2013 1:24 pm  

Radical z Farmony.
Ja używam poniższego i jestem zadowolona. Ładnie pachnie, włosy łatwiej się rozczesują i nie elektryzują.
[img] [/img]

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
25/03/2013 3:44 pm  

Też mam, mam też 2 podobne eliksiry z Green pharmacy ale chyba to psikadła na włosy wilgotne.
Jeżeli chodzi o rozczesywanie, to szukałabym sprayu z jakimś "poślizgiem" w składzie 😉

Baby- byłam w tym sklepie włosowym, jaki raj 😛 Kupiłam maskę z joanny, taka ciut lepsiejszą (w tym sklepie zaopatrują się salony fryzjerskie )ale widziałam takie wielkie słoje masek z olejem araganowym etc 😛 - chyba po wypłącie tam wrócę po takie słoisko 😛

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
25/03/2013 4:57 pm  

Fattuś to Ty na zdjęciach? Odkryj gwiazdki ;). Włosy boskie, aż mi się gęba cieszy :spryciarz:

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
25/03/2013 8:35 pm  

Bułku, dziękuję, też mi sie gęba cieszyła jak je zobaczyłam i cały ranek w lustrze przesiedziałam 😛 😉

Niestety taki efekt owcy nie utrzymuje się długo, bo prostują się przez dzień i z kręciołków przechodzą w gęste fale - jakbym miała włos krótszy/lżejszy to dłuzej bym owieczkowa była 😉
A i żeby raczyły się tak zachować życzą sobie aby je solidnie nawilżyć(jak wspomniałam olej na cały dzień a myciu maska) i niechaj schną same - teraz po sobotnim basenie i suszeniu suszarą kłaki siły nie mają i jestem tak gładkowłosa jakby mnie prostownicą obleciano, jedynie końce się wywijają 😛

[edytowane 25/3/2013 przez Fatty]

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
25/03/2013 10:15 pm  

Też mam, mam też 2 podobne eliksiry z Green pharmacy ale chyba to psikadła na włosy wilgotne.
Jeżeli chodzi o rozczesywanie, to szukałabym sprayu z jakimś "poślizgiem" w składzie 😉

Baby- byłam w tym sklepie włosowym, jaki raj 😛 Kupiłam maskę z joanny, taka ciut lepsiejszą (w tym sklepie zaopatrują się salony fryzjerskie )ale widziałam takie wielkie słoje masek z olejem araganowym etc 😛 - chyba po wypłącie tam wrócę po takie słoisko 😛

chodzi o coś po myciu, nakładanie i spłukiwanie odżywki w warunkach polowych takie łatwe nie jest.

u mnie jest sklep fryzjerski, ale ostatnio rzadko bywam. miałam maskę joanny, taką w czarnym słoiku. jakby ten sklep był samoobsługowy, to bywałabym częściej pewnie 😛

poczatki 🙂

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
25/03/2013 10:31 pm  

No to te psikadła z Green pharmacy będą cacy - 🙂 A rossmana masz pod ręką? Jakieś psikadła własnej marki też mają- pomocne w rozczesywaniu.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
26/03/2013 1:01 am  

będę polować na jakąś promocję w rossmannie jak tak :D.

ostatnio nałozyłam pod rozjaśniacz olej kokosowy i włosy się rozjaśniły i nie są takie sianowate 😉

poczatki 🙂

OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
10/04/2013 6:35 pm  

jak któraś nie ma czasu długo trzymać oleju na głowie to pomysł ze zmieszaniem oleju z odzywką i wodą i tym spsikać włosy jest całkiem dobry. trzyma sie z godzinę.

poczatki 🙂

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
24/06/2013 1:27 pm  

Jak tam Wasze pióra? 😀

Ze mnie domownicy drwili, że mam fioła na punkcie włosów, że odźywki nic nie dają, że przesadzam i osłabiam włosy... a teraz co któraś myje włosy to idzie mi w szafce pogrzebać za jakąś odżywką czy psikadłem na bazie olejku które pomaga rozczesać kłak

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
24/06/2013 1:40 pm  

Jak tam Wasze pióra?

Strasznie zaniedbane, brak czasu 🙁
Nawet malować się przestałam 😮

OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
24/06/2013 3:19 pm  

pięknieją :D. i przy okazji mam całą kolekcję masek, odzywek, olejków, kozieradek...

tyle, że zafunduje im zejście z czarnego. znaczy za jakies 2tygodnie rozjaśniam całe włosy, poratuje je przez troche i nałożę farbę. mam nadzieje, że jedno rozjaśnianie wystarczy pod ciemno czerwony.

poczatki 🙂

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
24/06/2013 3:34 pm  

Bellis zabiegany.

Ja mam kategoryczny zakaz używania kozieradki- ja nie czuje nic, ale domownicy się skarżą, ze śmierdzę przyprawą do mięs 😮

mam całą kolekcję masek, odzywek, olejków, kozieradek...

U mnie liczba masek i odżywek uległa zmniejszeniu: maske mam jedną, sprawdzoną, odżywki mam 2 rodzaje (alterra z granatem i niebieska isana) bo zaczęłam bazować na olejowaniu 😛 Mam cytrynowy z alterry, hipp, ostatnio dokupiłam mieszaninę arganowego i winogronowego no i oleiste substancje do wcierania w suche włosy sprawiajace że się nie puszę + olejek łopianowy do wcierania w skórę głowy.

Zaczynam przygodę z żelami do włosów co by skręt loków utrwalić- na razie zielona jestem w temacie 😛

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
25/06/2013 5:13 am  

maski mam 2, ale używam aktualnie jednej, odzywek to mam chyba ze 4, bo dwie są litrowe, wiec trzeba przeplatac innymi.
z olejków to wlasnie sesa mi sie skonczyla, a taka dobra... alterra z papaja obciazała włosy, amla je przyklapuje, kokos świetny, łopianowy z GP jest na bazie oleju roślinnego i tez obciążył. zamówilam arganowy z grupona :P.

i chcialam sprawdzic jak silikony na moich prostych włosach... i nie ma szans. masakra. nie wiem jak moglam kiedys uzywac.

teraz olejuję włosy przed farbowaniem, na olej nakladam farbę + dwie łyżeczki np kallosa latte i włosy mimo farby są szcześliwe. ja im robię dobrze, a one się odwdzięczają :P.

ale też słyszałam, że zniszcze sobie włosy tym wszystkim 😛

poczatki 🙂

OdpowiedzCytat
Strona 8 / 19 Wstecz Następny

Praca