Zależy co lubisz:) Da mnie może być, ale oczekiwałam czegoś lepszego. Cena moim zdaniem za wysoka - 6 zł (ale to chyba miesięcznik, wiec da sie przeżyć;))Przeczytałam nawet nie wiem kiedy i nic mi to do życia nie wniosło. A ma 70 stron, z czego wynika, ze bardzo dużo jest obrazków, a tekstu - mniej.
Radziłabym kupić i samemu się przekonać:)
Są gusta i guściki:D
mi osobiście podoba się vege, dowiedziałam się kilka fajnych rzeczy oprawa graficzna też spoko. jest tam duży artykół o białku. jak się pojawi owy numer na pewno kupie ale na marzec nie ma bo to próbny był chyba... 😛
Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein
http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy
No właśnie:) Jednym się podoba mniej, a innym bardziej:)
Mnie bardzo podoba się wiersz na końcu.
A nowy numer jeśli będzie to też kupię, choć ten mnie nie zachwycił. Lubię sobie poczytać takie gazetki:)
A z tym, że to próbny jest to nie wiem o co chodzi:)
Proszę o wyjaśnienie:)
Wlasnie kupilam czerwcowy numer Vege o którym wspominaliscie....i powiem ze jestem pod wrazeniem. A to dlatego że jest tak ladnie wydany. wreszcie poczulam sie jak prawdziwy, wartosciowy konsument ktory moze czytac fajnie zrobione pismo:)
troche za dużo ino o buddyzmie i za malo przepisów...ale to chyba kwestia gustu.
Generalnie trzymam kciuki 🙂
jo
A ja prenumeruję "Wegetariański Świat" i podoba mi sie to pisemko. Jednak od kiedy mam internet spelnia on wszystkie moje potrzeby w zakresie dostarczania informacji, również tych wegetariańskich. Myślę, że po uplywie terminu prenumeraty nie wznowię jej. 😎
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja