Mnie jakoś te stroje nie podpasowały. Może się nie znam ;).
no mi też nie..chyba obaj nie jesteśmy "trendy" 😎
Hahaha...Wam nie podpasowaly a my je musielismy nosic :rotfl: To moze ja tylko dodam,ze sesja byla superancka,atmosfera swietna,przepyszny poczestunek (chyba od Vegavanow) a kazdy z tych vegusow na zywo wyglada duzo lepiej 🙂
Mnie jakoś te stroje nie podpasowały. Może się nie znam ;).
Mnie też nie 😉 Ale ja się nie znam na modzie 😉
A mnie się bardzo podoba strój Mileny i w ogóle Mila moim zdaniem bardzo fajnie wyszłaś 😀
Dziekuje bardzo Bellis za mile slowo 🙂 Ciuszki na sesji podobno byly jak najbardziej na topie,stylowane przez taka fajna babeczke pania Magde.W ogole cala ekipa Estilo jest super,tylko ja chyba troche siebie na tych zdjeciach nie przypominam 😮
kosmiczne 😀 ...(w pozytywnym znaczeniu) ...
Na sobie tego nie widzę... za bardzo tradycyjna jestem, ale ta Dorota to jakby stworzona do tej sesji.
Wszyscy fajnie wyszli.
Milka, ja Cię rozpoznałem, chociaż nie widziałem Cię od października. I myślę, że bardzo ładnie Cię uczesali 🙂
BTW jeśli nie czytałaś tego, co pisałem do Ciebie na fejsbuku, może lepiej nie czytaj...
Noms.... nie czytalam co pisales bo zgubilam haslo ale mam nadzieje,ze nie nawypisywales jakis glupot,ha,ha :rotfl:
Co do fryzury to moze byc 🙂
Ale obiecanych fotek z sesji w Estilo do tej pory nie otrzymalam 🙁
kosmiczne 😀 ...(w pozytywnym znaczeniu) ...
kosmicznie, kosmicznie, ale bardzo pozytywnie:D Świetne zdjęcia, a ciuszki dość... Ciekawe:D
Edycja 2011 ruszyła 🙂
[url=Article2007.html]www.wegetarianie.pl/Article2007.html[/url]
Zapraszamy chętnych, odważnych, wszystkich!
Myślę, że nagrody w tym roku zacne 😛
Jest o co walczyć. Dobrze, że deadline taki odległy to zdąrze przykoksować, bo na razie jestem chuchro :P.
[edytowane 1/4/2011 przez bułek]
To ja się wykąpię porządnie ..
😀 fajnie ^^
Jest o co walczyć. Dobrze, że deadline taki odległy to zdąrze przykoksować, bo na razie jestem chuchro
A można drugi raz? 😛 😛 😛