Do wszystkich, którzy są przeciw wykorzystywaniu zwierząt w laboratoriach!
Nowo powstały Dolnośląski Ruch Wyzwolenia Zwierzat (DRWZ) organizuje protest przeciwko wykorzystywaniu zwierząt w laboratoriach - 26 kwietnia na przejściu świdnickim we Wrocławiu. Start akcji godzina 15.00. Transparent będzie, co nie znaczy, że ze swoimi przyjechać nie można. Niech wszyscy widzą, ile osób nie zgadza się z precedensem wykorzystywania niewinnych istot. Liczy się obecność każdej osoby.
Nie pozostańmy obojętni na krzywdę, jaka dzieje się dzień w dzień za zamkniętymi ścianami. One mówić ani bronić się nie potrafią. A cierpią, i to bardzo. Dlatego miedzy innymi liczą na Twoją pomoc. Do podpisania na miejscu będą petycje, pod którymi będziemy chcieli uzbierać jak najwięcej nazwisk. To wstyd, żeby przy możliwościach dzisiejszej techniki zwierzęta dalej przechodziły gehennę. Niech na protest przyjdą wszyscy, którzy się pod męczeniem ich w taki nieludzki sposób nie podpisują.
no to ja też dopisze informacje - 26 kwietnie ( sobota) w Katowicach odbędzie się demonstracja, heppening, rozdawanie ulotek itd. WIWISEKCJA STOP! Zbieramy się o 11.30 pod Teatrem Ślaskim, cała akcja rozpocznie się ok.12.00. 🙂 Zapraszamy!
mam nadzieję, że akcja się uda i będzie dużo zainteresowanych. Pogoda sprzyja 😎
ja niestety tym razem nie mogę być, ale wspieram akcję duchem. Powodzenia
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja