Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Dzień Wegetariański Katowice  

Strona 2 / 8 Wstecz Następny
  RSS

Nantosvelta
forumowy expert
31/08/2008 12:49 am  

A może mi ktoś zagwarantowac zniżkę w Osiołku za chęć oddania krwi?? Ode mnie nie chcą wziąść, bo waże mneij niż 50 kg :(( A tak kocham jedzenie w Osiołku :rotfl:

( przepraszam, ale za bardzo mnei korciło: dziecko po japońsku to kodomo, a końcówka ko, z tegp co pamiętam odnosi siędo kobiet - większość kobiet w Japonii kiedyś miała imiona zakończone na -ko)

[edytowane 30/8/2008 przez Nantosvelta]

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
www.animalpastor.eu
forumowicz
31/08/2008 1:02 am  

powiem tak.. zajrzałam do wątku, bo Stanisław zasugerował "podrzucanie " tematu do góry 😉 i odpowiem.. "ko" to, w bardzo wolnym tłumaczeniu, "zmiękczacz" sugerujący bliskość serca do osoby, do której się odnosi.. używamy do dzieci, zwierzaczków domowych i ukochanych kobiet 😉 jeśli się nie mylę 😉

a teraz w temacie:

ZAPRASZAMY NA DNI WEGE DO KATOWIC!

(żeby sprawiedliwości stało się zadość 😉 )

[edytowane 30/8/2008 przez www.animalpastor.eu]

animalpastor/chris-tina

OdpowiedzCytat
adamrozew
stały bywalec
31/08/2008 2:44 pm  

Ja mam jednak pecha (choć lepszy taki pech, niż inny :))
Czekałem, kiedy dzień wegetarianizmu lub coś podobnego będzie na śląsku, i zwykle mam mało dyżurów, ale dokładnie 4 września siedzę do następnego dnia w szpitalu :(. Może uda mi się wyrwać na chwilę przed dyżurem. O której dokładnie zaczynacie i gdzie ? Stawowa czy "Osiołek". Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
agabyt
rozmówca
31/08/2008 4:03 pm  

Najpierw Stawowa.Oficjalne rozpoczęcie ma być o 11:30
Akcja oddawania krwi ma być już wcześniej.Dokładnie będe wiedzieć tydzxień przed akcją o której podstawią ambulans.
Złoty osioł po 13.

Szajba

OdpowiedzCytat
adamrozew
stały bywalec
31/08/2008 8:15 pm  

Chyba, liczby nie są moją mocną stroną, sprawdziłem w pierwszym poście, faktycznie to jest 4 pazdziernika. Moja pomyłka, dobrze ze teraz zweryfikowana :). Ten dzień zaplanuję tak abym mógł trafić bez przeszkód do Katowic.
Za zamieszanie przepraszam
Adam

OdpowiedzCytat
agabyt
rozmówca
01/09/2008 12:43 pm  

No to wspaniale;]Widzisz,wcale nie masz pecha;]

Szajba

OdpowiedzCytat
JAGA
 JAGA
forumowy expert
01/09/2008 1:39 pm  

4 października powinnam już być w Katowicach- jeśli tylko będę na Śląsku to wpadnę na pewno 😉

OdpowiedzCytat
Nantosvelta
forumowy expert
01/09/2008 11:05 pm  

Prawdopodobnie studia zaczynam jeszcze we wrześniu, więc 4 października powinnam mieć wolny. Tak więc mam nadzieję, że zawitam swoją obecnością :rotfl:

Tylko dalej się zastanawiam skąd wziąść tą upragnioną ulgę do Osiołka 😮

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
JAGA
 JAGA
forumowy expert
02/09/2008 12:31 am  

Tylko dalej się zastanawiam skąd wziąść tą upragnioną ulgę do Osiołka 😮

Ja Ci oddam kilka moich kilogramów, a Ty mi dasz trochę swojego ciśnienia (mam za niskie żeby oddać krew) - mały handel wymienny przed oddaniem krwi a potem do Osiołka 😛 😉

OdpowiedzCytat
Nantosvelta
forumowy expert
03/09/2008 1:51 am  

Jaga :rotfl: :rotfl: :rotfl: Deal :rotfl: :rotfl: :rotfl:

OdpowiedzCytat
agabyt
rozmówca
04/09/2008 12:59 pm  

No to miło Was będzie gościć dziewczyny;]
Kto jeszcze nas odwiedzi??

Szajba

OdpowiedzCytat
adamrozew
stały bywalec
04/09/2008 3:01 pm  

Postaram się, tak zorganizować terminarz, abym mógł też być tam 🙂
pozdrawiam
Adam

OdpowiedzCytat
agabyt
rozmówca
04/09/2008 6:36 pm  

Wspaniale;]Trzymamy za słowo Adamie;]

Szajba

OdpowiedzCytat
motylek8725
bywalec
04/09/2008 6:51 pm  

ja i moja przyjaciolka ktora tez jest wege bedziemy tam napewno:-)))) zreszta nie mamy daleko:-))zrobimy jakies transparenty :-p niestety ja nie oddam krwi napewno bo panicznie boje sie igiel i bym zemdlala na srodku ulicy:-(

OdpowiedzCytat
Nantosvelta
forumowy expert
04/09/2008 9:54 pm  

Ja zawsze chciałam oddać krew, też czymś zainspirowana 😀
1. Mam totalnie recesywną gr krwi (o RH -)
2. Chciałabym komuś w ten sposób uratować życie
3. Moj tata był honorowym dawcą, a jak byłam mała, to chciałam być taka, jak on 😀 W sumie jestem: mój przyjaceiel kiedy spowiedział, że wyglądam na młodsze i kobiece odzwierciedlenie mojego taty, czyjakoś tak :rotfl:

Jak ktoś oddaje krew i wie, że nie padnie, to wpisuję się na 1 miejsce o zniżkę do Osiołka :rotfl: (brakuje mi tyko parę kilo 😡 )

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 8 Wstecz Następny

Praca