Ja sylwestra zawsze rezerwuję dla przyjaciół 😀
Już kilka zaproszeń odrzuciłam 😉 KOnkretnych planów nie mam, chociaż (o ile nie wszyscy) to większość będzie wegusiów 😀 Tylko brak będzie po raz drugi jednej bliskiej przyjaciółki, która mieszka w Anglii 🙁 Chyba, ze się przytrafi niespodzianka i uda jej się przyjechać 😀
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
Ja bym sie zgodzil, ale niestety mam maly budrzet :(...a jak jeszcze inne miasto to tym bardziej nie...
A by bylo milo tak usiasc do wielkiej uczty z ludzmi jedzacymi to samo i nie patrzacych sie z pod lba z gupimi tekstami...
Ogolnie imprezy takiej problem nie jest zrobic...wystarczy zrobic tak jak na studniowki sie robi lub wesela...tylko ze na ten sylwester jest juz troche za pozno...tylko ze tu by bylp gorzej z organizacja ludzi i zapisami...trzeba bylo by zrobic wczesniejsze zapisy i zaliczki pobrac...i organizatorem by musiala byc osoba\\organizacja zaufana i udciwa :)...
http://www.gajusz.org.pl/jedenprocent
Ja bym sie zgodzil, ale niestety mam maly budrzet :(...a jak jeszcze inne miasto to tym bardziej nie...
A by bylo milo tak usiasc do wielkiej uczty z ludzmi jedzacymi to samo i nie patrzacych sie z pod lba z gupimi tekstami...
Ogolnie imprezy takiej problem nie jest zrobic...wystarczy zrobic tak jak na studniowki sie robi lub wesela...tylko ze na ten sylwester jest juz troche za pozno...tylko ze tu by bylp gorzej z organizacja ludzi i zapisami...trzeba bylo by zrobic wczesniejsze zapisy i zaliczki pobrac...i organizatorem by musiala byc osoba\\organizacja zaufana i udciwa :)...
ja odpadam. nie lubie takich imprezek sztywniackich w stylu studniowki wesela.
największym problemem byłby wybór lokalizacji. Gdybyśmy byli z jednego miasta( a przynajmniej województwa) to łatwo byłoby się wcześniej spotkać, wszystko ustalic i potem imprezować, a tak wirtualnie ustalać to może być cieżko (chyba że ktoś wpadnie na konkretny i realny dobry pomysł :red: )
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja