Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
Wege Sylwester

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wege Sylwester

45 Wpisy
18 Użytkownicy
0 Reactions
12.3 K Widoki
 ivi
(@1209)
Trusted Member
Połączone: 20 lat temu
Wpisy: 72
Rozpoczynający temat   [#4712]

A co Wy na to, by się zebrać i razem coś zorganizować? Nieważne jakie miasto,a im bardziej innowacyjny pomysł, tym lepiej.

Cytat
(@6890)
Estimable Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 106

cóż. ja już mam plany na sylwka. chyba, że wymyślicie coś takiego, że zrezygnuję z tamtych planów i się dołączę. 🙂 ale ogólnie pomysł fajny.

OdpowiedzCytat
 JAGA
(@435)
Noble Member
Połączone: 21 lat temu
Wpisy: 1385

planów nie mam (nie mamy) żadnych, nie przywiązuję dużej wagi do zabawy Sylwestrowej, ale miło byłoby spędzić tę noc w miłym, kameralnym gronie Wegusów 😉 Z niecierpliwością czekam aż temat się rozwinie 😉

OdpowiedzCytat
(@2117)
Noble Member
Wpisy: 1115

Ja sylwestra zawsze rezerwuję dla przyjaciół 😀
Już kilka zaproszeń odrzuciłam 😉 KOnkretnych planów nie mam, chociaż (o ile nie wszyscy) to większość będzie wegusiów 😀 Tylko brak będzie po raz drugi jednej bliskiej przyjaciółki, która mieszka w Anglii 🙁 Chyba, ze się przytrafi niespodzianka i uda jej się przyjechać 😀

OdpowiedzCytat
(@6692)
Reputable Member
Wpisy: 270

jestem jak najbardziej za ale pewnie nic z tego nie wyjdzie

OdpowiedzCytat
(@8211)
Active Member
Połączone: 17 lat temu
Wpisy: 19

w sumie to czemu nie? ;]

OdpowiedzCytat
 ivi
(@1209)
Trusted Member
Wpisy: 72
Rozpoczynający temat  

Czy wyjdzie czy nie, zależy tylko i wyłącznie od nas. Próbujmy 🙂

OdpowiedzCytat
(@7871)
Reputable Member
Wpisy: 488

Ja bym sie zgodzil, ale niestety mam maly budrzet :(...a jak jeszcze inne miasto to tym bardziej nie...

A by bylo milo tak usiasc do wielkiej uczty z ludzmi jedzacymi to samo i nie patrzacych sie z pod lba z gupimi tekstami...

Ogolnie imprezy takiej problem nie jest zrobic...wystarczy zrobic tak jak na studniowki sie robi lub wesela...tylko ze na ten sylwester jest juz troche za pozno...tylko ze tu by bylp gorzej z organizacja ludzi i zapisami...trzeba bylo by zrobic wczesniejsze zapisy i zaliczki pobrac...i organizatorem by musiala byc osoba\\organizacja zaufana i udciwa :)...

OdpowiedzCytat
(@6692)
Reputable Member

Ja bym sie zgodzil, ale niestety mam maly budrzet :(...a jak jeszcze inne miasto to tym bardziej nie...

A by bylo milo tak usiasc do wielkiej uczty z ludzmi jedzacymi to samo i nie patrzacych sie z pod lba z gupimi tekstami...

Ogolnie imprezy takiej problem nie jest zrobic...wystarczy zrobic tak jak na studniowki sie robi lub wesela...tylko ze na ten sylwester jest juz troche za pozno...tylko ze tu by bylp gorzej z organizacja ludzi i zapisami...trzeba bylo by zrobic wczesniejsze zapisy i zaliczki pobrac...i organizatorem by musiala byc osoba\\organizacja zaufana i udciwa :)...

ja odpadam. nie lubie takich imprezek sztywniackich w stylu studniowki wesela.

OdpowiedzCytat
(@7871)
Reputable Member

studniówka sztywna???Nie wiem z kim chodzilas do klasy, ale my w klasie mamy taką ekipe zgraną że cały Rzgów nie bedzie spał :D...

OdpowiedzCytat
(@6692)
Reputable Member

sprecyzuje: dla mnie sztywniackie sa balowe sukieneczki, buciczki na szpileczkach i francja elegancja. i takie imprezki sa drogie

OdpowiedzCytat
(@7871)
Reputable Member

ze na impreze trzeba zalozyc suknie z szpilkami albo gajer z cwaniakami to nie znacczy ze od razu sztywna impreza...Wszystko zalezy od towarzystwa...

OdpowiedzCytat
(@8392)
Eminent Member
Wpisy: 29

Jak dla mnie fajny pomysł, tylko że dużo zamieszania przy organizacji.Pozatym czuję, że ciężko byłoby wszystkim "dogodzić" ;D
W kwestii miasta, miejsca godziny i ogólnie przebiegu. Ale sama idea bardzo przyjazna 😉

OdpowiedzCytat
(@6907)
Reputable Member
Wpisy: 264

największym problemem byłby wybór lokalizacji. Gdybyśmy byli z jednego miasta( a przynajmniej województwa) to łatwo byłoby się wcześniej spotkać, wszystko ustalic i potem imprezować, a tak wirtualnie ustalać to może być cieżko (chyba że ktoś wpadnie na konkretny i realny dobry pomysł :red: )

OdpowiedzCytat
(@7871)
Reputable Member

co do miejsca...to chyba stolica...to nawet o takiej imprezie by mowila telewizja...

[edytowane 2/12/2009 przez MuayThai89]

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 3
Udostępnij: