najlepsza byłaby domówka, ale nikt nie zrobi takowej dla ludzi, których nie zna.
Zdziwiłabyś się....... Oj zdziwiłaaaaa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Znam takich hardcorów co i takie imprezy urządzali i były bardzo udane 😀 powiem, że najlepsze na jakich byłam! Zaliczyłam już dwie takie 😀 trzeba mieć po prostu trochę odwagi i spontaniczności w sobie. No i mało zdrowego rozsądku 😀 hehe
A po imprezie... wspólne grzeczne sprzątanie 🙂
z ta domowka dobrze kombinujecie, z tego co czytam widze ze tu klimatyczni ludzie. w sumie zamiast wbijania sie na chate mozna by bylo ugadac sie na miasto i taka domowke zrobic w jakims wynajetym akademcu czy schronisku mlodziezowym 🙂
Powiem Wam, że ja bym mogła udostępnić własną chatę, ale...moje mieszkanie lczy raptem 27 m...jeśli to nie stanowi problemu, to można pomyśleć 😛
jak dla mnie licza sie ludzie - a nie miejsce ( o ile to nie jest sala balowa) czy to 20 czy 100 metrow, tylko trzeba bylo by sie dogadac na szybko. ja mam i tak perspektywe chlania na adademiku wiec mi pasi
Mamy juz miejsce na impreze...
Zrobmy wiec prywatke jakiej nie przezyl nikt
Niech sasiedzi wala wala wala wala wala do drzwi
Sztuczne ognie niech sie pala pala pala a Ty
Tancz i wino pij
Niech caly wiruje swiat
Tancz i wino pij
Niech caly wiruje swiat
:drink:
http://www.youtube.com/watch?v=nqvT4YJl6S8
Tylko jakby zabraklo chetnych... 😮
pobudka ludzie
pomysl rzeczywiscie ekstra ale teraz to juz tylko domowka chyba czasowo wchodzi w gre...
a moze by tak kilka wege sylwestrow w roznych miastach? a potem wymiana wrazen?
Dobry pomysł zorganizowac w kilku miastach,bo juz na co innego za mało czasu.Kto z Krakowa lub okolic i nie ma planów może wpadac do mnie:)W Nowy rok ide do pracy więc jak co to wypad nad ranem 😉
Ja mogę może powitać warszawiaków
tinyheart połączmy swoje siły 🙂
ivi : jasne! a masz może jakie miejsce bo ja mam kawalerkę i bardzo starych sąsiadów ... 😛 A chcę zachować mieszkanie 😛 daj znać mi na maila oki?
m.kos@live.se
Mail wysłany 🙂 Impreza wege w Warszawie będzie. Jeśli ktoś jest zainteresowany bardzo proszę dajcie znać na maila: ivi7777@wp.pl
Ivi ja myślę, że łatwiej będzie się Wam kontaktować na gg albo tel 😛
Nie jestem wege, ale zapraszam do Mogilna - mam cały domek tylko dla siebie. 😉
Jakie wino lub szampana polecacie na sylwestra ( ma być wege )?
Piszcie!