Zamieścilem to w temacie "wydarzenia" bo to jest jednak wydarzenie w moim zyciu 🙂 Mimo ze z natury jestem skromny i nie lubie sie chwalic 😛 to tym razem jednak musze to uczynic 🙂 a mianowicie dzs tj 1.VI.2006 RP mija moj piewszy rok bycia wegetarianinem 😎 byl to naprawde interesujacy rok , naprawdwe wiele sie nauczylem , i cal czas mam nadzieje ze nie bedzie pierwszy i ostatnio tylkop pierwszy z bardzo wielu 🙂
PS. a coby utczić ow wydarzenie to nie zrobilem nic innego jak oddalem krew 🙂 wiec czuje sie dzis podwojnie dobrze 🙂 Pozdrawiam wszytkich 🙂
dopóki widziesz jeszcze uśmiech to widziesz cud ... ! ; )
12 sierpnia, w dzień pierwszych urodzin mojej córki, patrząc na nią jak wygląda i się ogólnie zdrowo trzyma, dotarło do mnie że jedzenie mięsa nie ma sensu. Dołaczyłam do niej dzień później.. Gratuluję wszystkim, którzy idą tą samą drogą, nie okupioną cierpieniem niewinnych zwierząt. Apropo córcia niedawno powiedziala mi tak: wiesz mamo, jak będę duża to zadecyduję czy chcę jeść mięso czy odżywiać się zdrowo..Jakoś tak pomyślałam, że mimo wszystko jest już zindoktrynowana i jeśli wybierze mięso będzie miała poczucie, że kiepsko się odżywia, bo z chemią i kosztem czyjegoś cierpienia . 😛
http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html
o kurcze 🙂 ALE dawno nie było mnie na tym forum no ale juz sa wakacje wiec mysle ze bede mial wiecej czasu 🙂 No ale pzrede wszytkim chcialbym podziekowac 🙂 i caly czas mam nadzieje ze nie byl to pierwszy rok 😛 ale mimo wsyztko to chyba napewno byl rok przełomowy i jeden z waznijeszych w byciu wege 🙂 jeszce raz dziekujei podrawaim wszytkich 😀
dopóki widziesz jeszcze uśmiech to widziesz cud ... ! ; )
a moja rocznica minęła wczoraj, to był piękny i naprawdę wartościowy rok...i to dopiero pierwszy wege-rok!A ostatnio zauważyłam, że jem coraz mniej nabiału(nie mam ochoty),przez ostatni tydzień wypiłam raptem 1maślankę i zjadłam 2plasterki sera..hmm...ciekawe. 😮
Pozdrawiam serdecznie.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja