NIE moge tego ogladnac,moglabym zwariowac,nie da rady.Ale sobie to wyobrazilam i mam dosc!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!
takiemu to bym jaja na zywca uciela i patrzyla z roskosza jak sie meczy.
A ja obejrzałam. Oglądam wszystkie takie filmy po to by wiedzieć jak chorzy i nienormalni są ludzie. Jak bardzo potworni potrafią być. Chce to wiedzieć, chce być świadoma. Płaczę potem po nocach. Dławię się tym okrucieństwem.
Boże!!!!!!!!Jak można być takim okropnym...Niedobrze mi zawsze po takich filmach!Ten biedny kotem tak walczył desperacko...Przypomnialo mi sie, jak ja bylma zmoim psem na spcaerze i on przybiegł do mnei z jakimś workiem w zebach a tam był w sorku kot...nie musze chyba mowić że znalazł go nad wodą i kotek nie przezył....Ale jak ludzie mogą być tacy okropni....:(
🙁 "Artystyczna wolność", pfech. Dla mnie granice artystycznej wolności są bardzo jasne, a ich przekraczanie oznacza, że sztuka przestaje być sztuką. Przecież sceny drastyczne można zastąpić efektami specjalnymi... TO jest sztuka. No, ale jak ktoś ma ochotę zabić sobie kota i się głupio usprawiedliwić...
Gdyby w jakiś sposób to było możliwe, sprawiłabym, że ten facet przeżyłby to co zrobił - w skórze kociaka którego utopił. 😡
dziekuje za takie poswieca nie sie dla sztuki !!!! tego faceta wziazc i za jaja powiesic .... 😡
patrzec jak kotek mialczal pod tam wodom az zal w sercu sie kraja , ludzka glupota i bestialstwo nie zna granic
Obejrzałam ten film i teraz tego żałuję... Nie wiem jak niektórzy ludzie mogą być tak okrutni :exclam: :exclam: :exclam: Niech ten kutas sam się powiesi!!! długo o tym filmie nie zapomnę
Przepraszam za wyrażenie 🙁
Co ja mogę napisać. Przykro mi i smutno. Przykro z powodu ludzi, którzy są tak sadystyczni i okrutni. Z powodu obojętności. Z powodu tego, że śmierć tego kotka wcale nie była gorsza, a pewnie znacznie mniej bolesna niż milionów zwierząt zabijanych każdego dnia. A skoro taką była, a zostawiła u mnie taki niesmak i obrzydzenie, wiązała się z taką heroiczną walką o życie w przypadku owego biednego kotka, to co z innymi??
Sztuka nie usprawiedliwia okrucieństwa [chyba że w stosunku do siebie] i a już na pewno nie usprawiedliwia zabijania. Inaczej możnaby z goryczą powiedzieć, że Holokaust był wielką szutką odegraną przez nazistów na scenie historii...
Smutek, pustka, mój kolejny swobodny oddech. Spróbójcie swój kolejny też docenić...
jestem katoliczką, ale niech sie jeszcze raz ktoś odezwie, że Bóg dał ludziom panowanie nad zwierzętami (fragment Biblii jak Bóg stworzył świat i chciał człowieka stworzyć) to nie ręczę za siebie
ale sztuka ma odwzorowywac świat, nie? to im się udało az za dobrze odwzorować 😡
animals75 napisał; coś strasznego... tego (przeklnę) k**** mać reżysera za pięć groszy powinno się tak samo utopić w wannie...
Prawie się zgdzam, ale raczej powinno się go utopić w basenie! ehh.... biedny kociak:((( filmu nie obejrzę.... nie da rady :(( :(( 🙁 A petycje zaraz spróbuje podpisac... w ciemno
oglądnęłam. ;/ zal, po prostu zal.
ale ten przynajmniej mial hm, 'szybką' smierc według mnie. znaczy sie nie szybką, ale nie az taką bolesną jak niektóre zwierzęta w rzeźni.
są ludzie i parapety. klamki też ;/ ale ten człowiek (człowiek?? co ja gadam) nie zalicza się do niczego.
petycje podpisze jak mi sie uda 😡 bo ja zawsze cos poknoce i mi nie wychodzi;/
Aaaa... jednak mi sie udało i podpisalam. ;];] ha!
[edytowane 19/9/2007 przez Koniara]
po przeczytaniu tego tematu cisną mi się na usta różne słowa i żadne nie jest cenzyrazne... 😮 JAK MOŻNE BYĆ TAKIM ****!!! ** wzięłabym go za tą niedorobioną głowę i przywaliła w jego krzywy ryj!! co za ** łażą po tym * świecie :(( :(( sorki za słownictwo ale przy pisaniu tego posta utentycznie rycze. wtyd mi że jestem człowiekiem, chociaż tamten to z człowiekiem ma niewiele wspólnego...