a ja mam ich coraz więcej co robić mama mi proponuje lepy , aerozole jakieś a ja się sprzeciwiam ale much jest za dużo to co robić najlepsza najskuteczniejsza metoda? gdy much jest już pełno siatki co mi dadzą kiedy muchy już są:(
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
U mnie dużo much nie ma,zazwyczaj wypuszczam je oknem,ale w kuchni to mama zazwyczaj je traktuje ścierką. Nie wiadomo,gdzie siadają i później bum-na jedzenie ;/ Niezbyt miłe.
Tak samo,jak widzę,że są gdzieś w pokoju,gdzie mam zwierzęta. Jeżeli nie da się ich wygonić to bum-po nich. Muchy szybko moją złożyć jajka i po króliku :/ A ja wolę mniejsze zło-zabić muchę,niż skazywać na cierpienie kicka,który ma małe szansę na przeżycie.
Co do muszek, muszę przetestować ten patent z cukrem ^^ Mam niby osłonkę na owoce,ale nic to nie daje T_T
P.S. U mnie pies poluje na muchy ^^
[edytowane 21/8/2009 przez zWiErZaKoMaNkA]
Pomoc zwierzętom!-[url]www.pomozmy-zwierzeta.blog.onet.pl[/url]
[b]Aukcja na rzecz dobermanów ze schronisk! [/b]
[url]www.stylingart.nazwa.pl/doberman/viewtopic.php?p=35900#35900[/url]
Ja sobie z nimi nie radze 😮
Najczęściej jak jest ciepło na całą szerokość otwieram okno i staram się gazetą wypchać.
Ale jak jest zimno to gazetą za drzwi mojego pokoju a ona leci do mamy . . .
Tak wiem że to okrutne ( dla mojej mamy oczywiście)
Czyż nie ma hipokryzji w tym, że upominamy dzieci gdy krzywdzą kotki czy pieski, podczas gdy sami zasiadamy do stołu, na który zabito dziesiątki stworzeń?
Hmmm, no może nie do końca pasuje do tego tematu, ale to w końcu dragnoFLY, więc może to jest odpowiednie miejsce 😀
Chciałem wam przedstawić nowo poznaną koleżankę:
Fajna, co 😛
[edytowane 3/9/2011 od eRZet]
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja