Kochani!
Mam pytanie.
Jestem szczęśliwą współlokatorką 😉 dwóch szczurów, a właściwie szczurek, bo to dziewczyny, siostry. Z początku nie byliśmy pewni, czy to rzeczywiście dwie one, ale teraz mają już kilka miesięcy i bez wątpienia to kobitki.
No i wczoraj zaobserwowałam ze zdumieniem, że jedna z nich włazi i wykonuje takie ruchy, jakby próbowała kopulować. Na początku nie byłam pewna, ale przyjrzałam się i już jestem 😮
Że seks kazirodczy jest wśród gryzoni normą, to wiedziałam. Ale homoseksualizm? Czy to całkiem normalne? Dlaczego one to robią? Czy teraz ta "zapładniana" może mieć ciążę urojoną?
Jeśli ktoś wie, będę wdzięczna za odpowiedź. Ogromnie mnie to zaintrygowało.
nie wiem jak szczury:Dale moj ociec ma psa szczeniaka i wiem ze czasami jak przyjedzie ciotka ze swoim 6-letnim psem no to one razem ten tego :x:-) znaczy ten starszy to wiadomo co chce, ale ten młodszy myslize to zabawa;/ normalnie psy geje.
wstyd!
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
Mój pies też ma takie zapędy- ale mam nadzieję ,że z tego wyrośnie, bo coraz mniej psów chce się z nim bawić 😛 Taka kopulacja i w przypadku psów może być sposobem na zdominowanie, ale akuratnie u mojego póki co to jest burza hormonów, bo w końcu pojawiły mu się 'jajka'(a ma 7 miesięcy panicz) 😛 , a już się bałam,że wnętrem jest 😉
A moje szczurzyska, jaki wstyd! Że czasem Fabik dopadnie Ikona(Fabcio jest boss, i tylko on ma takie zachcianki), to im wybaczę, ale że to seks kazirodczy(bo to szczurkowie braciszkowie) to ciężko mi znieść. 😮 😛 Żartuję oczywiście :rotfl:
Białowieska się Puszcza.
Wolny swiat wiec kazdemu wolno to na co ma ochote 🙂 Widzialem wiele zwierzat ktore to robily np: krowy, konie, kroliki, psy a najlepsze byly zyrafy 🙂 Skoro to jest takie powszechne to musi byc normalne a moze naturalne 🙂
Tylko zycie poswiecone innym warte jest przezycia....
Hm, to prawda, tylko człowiek uznaje homoseksualizm za zboczenie. Ale takie praktyki nie zawsze muszą mieć charakter seksualny. Może to być demonstracja dominacji u psów i małp, albo chęć rozweselenia towarzysza... tak na przykład robiły słonice, kiedy chciały dodać sił umierającej matce.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja