http://animalia.pl/choinka.php Znalazłam to dopiero dzisiaj, ale mam nadzieję, że aktualne, przecież Boże Narodzenie się nie skończyło. Za jedną wysłaną pocztówkę, jakieś schronisko dostanie 10 g karmy, co Wy na to? Myślę, że jeśli można coś zrobić dla zwierząt, zwłaszcza w taki nic nie kosztujący nas sposób, zawsze warto. Dlatego zachęcam, tylko szybciutko! Do mnie można też wysyłać proponuję wymianę maili: ketsisu@gmail.com i (...) .
Trzeba maila potem odczytać, pamiętam jak to było w zeszłym roku, nieodczytany się nie liczy
[edytowane 20/8/2008 od vegetena]
Sorry ale nie wyślę choćby niewiem co...
nazwijcie mnie radykalistą/wegeświrem czy czymkolwiek chcecie, ale nie podoba mi się to że ta karma przeznaczona dla jednych jest produkowana z innych zwierząt
20 years from now you'll be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
myszmartus@wp.pl jak ktos chce wysłac... do LIKWIDATOR jest to rzeczywiście dylemat...ale ja bylam w schronisku i pieknym idealem byloby aby dostawaly karme wege...poki co czesto sa glodne...ale wiadomo to kwestia wyboru..jak bedzie akcja wege karmy to na pewno wysle ale w tej sytuacji trzeba robic tyle ile mozna..tyle ode mnie:)
naiada
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja