Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

KOT pozbawiony życia w mikrofalówce  

Strona 2 / 2 Wstecz
  RSS

Koniara
stały bywalec
27/01/2008 11:24 pm  

mogli by (bo najwyzej to epwno grzywne moga dostac, chociaz nawet w to watpie) , no wiec mogli by dac iles tam kasy na jakies schronisko ;/ albo sprzatac psie gówna w schronisku lub na ulicy. Chcoiaz tyle mogli by.
a gdybym ja wymierzala kare dla tych kretynów, to nie wiem co bym zrobila ;/ chyba z tej złosci to samo co oni. masakra

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Ridareta
bywalec
28/01/2008 12:15 am  

No, do pracy w schronisku dla zwierząt to ja bym takich "ludzi" nie wysłała.

OdpowiedzCytat
Deleted
forumowy expert
30/01/2008 4:06 pm  

Ja bym ich wysłał na prace społeczne albo do obozu pracy 😀

=

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
23/03/2008 9:57 pm  

Chodzą tacy idioci po świecie.
Ja widziałem film ściągnięty z internetu przez kolegę jak kot wszedł na dach samochodu osobowego gdzie był otwarty automatycznie zamykany szyberdach. W samochodzie siedział młody chłopak. Gdy kot z zaciekawieniem włożył głowę do samochodu przez szyberdach, siedzący w samochodzie włączył zamykanie i kocinę przycisnęło na wysokości szyi. Za chwilę chłopak otworzył szyberdach spowrotem i martwy, uduszony kot zsunął się poszybie na dół.
Bestialstwo. 😡

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Natasha
stały bywalec
23/03/2008 10:16 pm  

nie rozumiem skąd tyle agresji i okrucieństwa w ludziach. podobno w 2012 roku ma być koniec świata a ja zaczynam się z tego cieszyć.

Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein

http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy

OdpowiedzCytat
Sima
 Sima
stały bywalec
31/03/2008 7:45 pm  

Ja po prostu w to nie wierze,to niemozliwe z tym dzieciakiem w mikrfalowce.

http://www.youtube.com/watch?v=lHdLRrUocOA&feature=player_embedded

OdpowiedzCytat
Angelika111
początkujący
28/08/2008 11:07 am  

Jezu co za debile po świecie chodzą.Jak można robić krzywdę zwierzętom?! Chciałabym żeby ich spotkało to co tego biednego kotka...To straszne!!!

OdpowiedzCytat
krysia
bywalec
28/08/2008 2:02 pm  

Jezu co za debile po świecie chodzą.Jak można robić krzywdę zwierzętom?! Chciałabym żeby ich spotkało to co tego biednego kotka...To straszne!!!

Debile? to mało powiedziane.Świat jest zaludniony potworami,które nie pozwalają żyć innym istotom.Jeśli chodzi o dręczenie zwierząt,to jestem bezwzględna wobec takiego"człowieka" i nie mam żadnych skrupułów,żeby powiedzieć w twarz co o nim myślę.
A tak na marginesie Angelika masz uroczy awatar.

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
vegesmile
bywalec
28/08/2008 2:13 pm  

No zatkało mnie 😮 Toż to brak słów na nich - debile idioci bezmózgi .... no PATOLOGIA! Nie mogę nic więcej wymyślić 😡 Ja nie chcę należeć do tego samego gatunku 😡

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
pontonica
bywalec
28/08/2008 5:06 pm  

Ciekawe, co jeszcze wymysla.....brak slow. Ci ludzie maja nawalone na lbie, powinni ich zamknac w jakims psychiatryku, jezeli sa zdolni do tak okrutnych czynow na zwierzetach, czemu mieliby cofnac sie przed zrobieniem krzywdy czlowiekowi? Oni sa niebezpieczni...dla spoleczenstwa 😛 Gdyby zrobili to z czlowiekiem, wstrzasneloby to calym swiatem i zostali by skazani na dozywocie lub kare smierci. Ciekawa jestem, jaka kara spotka ich za to....sa nieletni, wiec pewnie nic wielkiego....bo przeciez nie ma nic zlego w upieczeniu zywego kota.....

OdpowiedzCytat
smalandsstova
rozmówca
28/08/2008 11:22 pm  

:(( to okropne,co ten kot musiał tam wtedy przeżyć :(( ,a to wina rodziców!,jeszcze chcieli wytłumaczyć z tego paskudnego czynu swoje dzieciaki,wrrr,brak słów,ehh...

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3783/bannersn2.jpg[/IMG]

OdpowiedzCytat
motylek8725
bywalec
29/08/2008 12:01 am  

:-((((( zrobilabym im to samo grrrrrr....to dla mnie nie sa ludzie !!!mordercy!

OdpowiedzCytat
adamrozew
stały bywalec
05/10/2008 2:46 pm  

W zasadzie komentarz nie jest potrzebny, ile razy w naszym społeczeństwie na naszych osiedlach spotykamy się z męczeniem zwierząt przez dzieci, jak często dochodzi do przemocy w szkołach wobec słabszych kolegów, nie wspominam o przemocy w rodzinie wobec dzieci, wobec kobiet. przypadków takich jest wiele. Myślę, że jest to objaw tej samej choroby braku miłości w pierwszym etapie życia wobec dzieci nie okazuje sie miłosci, nie uczy sie okazywania uczuc, "ważne jest opakowanie" ale nie to co w środku tzn.to jak takie dziecko może nauczyc siię odczuwania uczuć wyższych, empatii, litości. W pózniejszym wieku dziecko uczy się sprytu, siły. Potem często juz jest za póżno, może takie dziecko będzie tzw "porządnym obywatelem płacącym podatki" ale nie potrafi wczuc sie w emocje innego człowieka, albo jaki ból sprawia danemu zwierzęciu. To nie są dla niego podmioty tylko przedmioty. (zona dla takiego faceta tez bedzie przedmiotem) Nauczmy się kochac dzieci w tym pierwszym etapie (to nie jest wrzeszczący bachor tylko człowiek taki jak my!) kiedy najbardziej tego potrzebują a one nauczą sie kochać świat.

OdpowiedzCytat
AnKa_15
rozmówca
25/11/2009 7:00 pm  

Ja kocham każde zwierzątko i nawet nie mogę sobie wyobrazić cierpienie jakie przeżyło to stworzenie. Kiedyś w radiu słyszałam, że siedmioletni chłopiec w Australii włamał się do zoo gdzie część małych zwierząt zabił kamieniami, a częśc wrzucił do krokodylów, alarm nie właczył się bo chłopiec był za niski! (Nikt nie przewidział, że cos takiego może się wydarzyć), a najgorsze jest to, że skończyło się tylko na upomnienniu rodziców. Przecież ci ludzie nigdy się nie zminią jeśli się tak będzie do tego podchdzić Moim zdaniem tych wszystkich chlopców powinni poządnie ukarać! Trzeba także ukarać ich za to, że dokonali włamania, a pomylście co musiała przeżyć tamta rodzina gdy ujrzała martwego kotka 🙁 STRASZNE JACY LUDZIE CHODZĄ PO ZIEMI!

[edytowane 28/11/2009 przez AnKa_15]

Kiedy człowiek zabije tygrysa, nazywa to sportem, ale jeśli tygrys zabija człowieka nazywa się to okrucienstwem.

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2 Wstecz

Praca