Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
pomagamy bezdomnym ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pomagamy bezdomnym zwierzętom 🙂

27 Wpisy
14 Użytkownicy
0 Reactions
5,915 Widoki
(@7171)
Active Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 11
Rozpoczynający temat   [#4167]

mam tu bardzo fajny link, działa tak jak akcja Pajacyk tylko że jest dla zwierząt...
http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3

klikajac w niego raz dziennie zapewniasz bezdomnym zwierzakom aż 6 misek jedzenia ufundowanego przez sponsorów. wchodzcie na tę stronę codzinnnie!!!!!
Na forum o psach nasi uzytkownicy klikają codzinnie i robimy odliczanie ile dzięki nam misek dostały zwierzęta.... Przekroczyliśmy już tysiac misek. Jeśli będą chętni to tu też możemy zrobić odliczanie...
Kazda osoba która kliknie dodaje liczbę 6 do cyfry podanej przez poprzednika....
ja zaczynam... 😉

6...

[edytowane 16/3/2009 przez Haska]

Cytat
(@6946)
Honorable Member
Wpisy: 615

U mnie nie działa to prawidłowo. Jak kliknę link to pojawia się taki komunikat o błędzie 🙁

[edytowane 18/3/2009 przez Dyzio]

OdpowiedzCytat
(@7171)
Active Member
Rozpoczynający temat  

zmieniłam, powinno już dawać radę 😉

OdpowiedzCytat
(@1141)
Estimable Member
Połączone: 21 lat temu
Wpisy: 236

Działa

+ 6

OdpowiedzCytat
(@3369)
Reputable Member
Połączone: 20 lat temu
Wpisy: 374

18 😉

OdpowiedzCytat
 Ayna
(@4809)
Noble Member
Połączone: 19 lat temu
Wpisy: 1022

Fajnie , możemy klikać ale zdaje się pomożemy w ten sposób tylko psom z Anglii a polskim psiakom nic nie przybędzie... 🙁
24

OdpowiedzCytat
(@7160)
New Member
Wpisy: 3

30 ;))

OdpowiedzCytat
(@7171)
Active Member
Rozpoczynający temat  

czy to ma znaczenie skad są psy???
ja też załuje ze, w Polsce nie ma takich inicjatyw...

niemniej 36....
klikajcie codzinnie!!!!!!!!!!!!
i dopisujcie tutaj, już niedług dobijemy do czterdziechy!!!

OdpowiedzCytat
(@7171)
Active Member
Rozpoczynający temat  

42.... coś widzę temat nie ma wziecia... ludzie to tylko 2 kliknięcia...

OdpowiedzCytat
 xxl
(@3582)
Noble Member
Wpisy: 1730

Myślę, że wiele osób klika, ale cichaczem, nie mając potrzeby pisania o tym w wątku albo nie chcąc nabijać postów.

OdpowiedzCytat
(@7175)
Eminent Member
Wpisy: 24

ja klikam, o proszę bardzo:
48

OdpowiedzCytat
(@7171)
Active Member
Rozpoczynający temat  

xxl, myslę, że jak będziemy zapisywać to zmotywuje nas to do codziennego klikania
po drugie temat będzie zawsze w miare na wierzchu i osoby nowe na forum będa mogły równiez włączyć się do akcji!!!!! niedawno wstawiliśmy taki link na forum o psach i odliczanie przekroczyło juz tysiąc, jest to bardzo motywujące, pokazujemy że mamy wpływ na los zwierząt, że tyle ich już nakarmiliśmy wspólnie!

54

[edytowane 19/3/2009 przez Haska]

OdpowiedzCytat
(@6946)
Honorable Member
Wpisy: 615

Klikam a jednocześnie zastanawiam się dlaczego Ci sponsorzy chcą za kliknięcie we wskazany link zafundować pieskom sześć misek jedzenia. 😮 No bo przecież nic za darmo w tym skomercjalizowanym, kapitalistycznym świecie nie ma. Doszedlem do wniosku, że na stronie która się otwiera po kliknięciu jest dużo reklam dotyczących psów a Ci co klikają to przede wszystkim wielbiciele swoich czworonogów. Są oni potencjalnymi klientami sklepów , których reklamy zamieszczone są na stronie. A sponsorzy fundujący jedzenie dla psów to pewnie własciciele tychże sklepów zamieszczających banery reklamowe na stronce. Czy dobrze myślę ? :spryciarz:

OdpowiedzCytat
(@5292)
Noble Member
Wpisy: 2007

Doszedlem do wniosku, że na stronie która się otwiera po kliknięciu jest dużo reklam dotyczących psów a Ci co klikają to przede wszystkim wielbiciele swoich czworonogów. Są oni potencjalnymi klientami sklepów , których reklamy zamieszczone są na stronie. A sponsorzy fundujący jedzenie dla psów to pewnie własciciele tychże sklepów zamieszczających banery reklamowe na stronce. Czy dobrze myślę ?

Wow, Dyziu, właśnie zostałeś forumowym specjalistą od marketingu i PR 😎

OdpowiedzCytat
(@7175)
Eminent Member
Wpisy: 24

60 bo z innego komputerka.
Dyziu, najprawdopodobniej, BARDZO dobrze myślisz. 🙂

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Udostępnij: