Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

płakac mi sie chce  

RSS

sokół
bywalec
09/12/2010 1:52 pm  

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Wstrzasajacy-rytual-dla-zabawy-szlachtuja-delfiny,wid,12928738,wiadomosc.html?ticaid=5b634
dlaczego dlaczego dlaczego ? nie mam słów, nie rozumiem ,brzydze sie ludźmi , staje sie agresywny . jak to możliwe ? przestaje wierzyc że mozna poprawic los zwierztą w ubojniach ,skoro takie rzeczy sa dozwolone , nie wiem co bym zrobił jak bym dostał takiego gościa w recę , ale płaczę

OdpowiedzCytat
n.i.x
stały bywalec
09/12/2010 6:15 pm  

Az boje sie to obejrzeć.
Ludzie potrafią byc obrzydliwie paskudni do zwierząt i do siebie nawzajem.
Ale ja wierze ze nie wszyscy tacy są. Nie poddawaj sie , zło wraca do człowieka.
Mnie wielu ludzi skrzywdziło na rózne sposoby, w związku, miejscu pracy, szkole...I chociaż wybaczyłam, to w naturze jest równowaga i wszyscy dostali za swoje .

A tym paskudom tez nie ujdzie, jak nie w tym świecie to na tamtym dopadnie ich sprawiedliwość.

omnia vincit amor!!

OdpowiedzCytat
Blueberry
bywalec
09/12/2010 7:01 pm  

Problem jest w tym że niestety nie zawsze dopada. Takie rzeczy dzieją sie dlatego, że okrutni, podli ludzie pozostają bezkarni :(((((

Trawożerca

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
09/12/2010 7:50 pm  

Przeczytałem artykuł, zobaczyłem kilka minut filmu i stwierdzam , że oni zabijają te zwierzęta bez przyczyny. To nie jest jakiś obrządek religijny, mięso nie idzie na handel, tylko "biesiadnicy" później sami je jedzą. Bez względu na to powstała już "krwawa tradycja".

Delfiny same podpływają pod ten brzeg i z ufnością podchodzą do człowieka, a on to wykorzystuje. To jest okropne. Gdyby ktoś wparował tam i zaczął zabijać dla zabawy ludzi, to byłoby to złe. Wobec zwierząt - cicho sza, nie ma problemu. Beznadziejnie zachowują się też władze, które na to zezwalają.

Dziwią mnie również matki, które przyprowadzają małe dzieci i pozwalają im to oglądać. Papka z mózgu i to samo fundują potomstwu.

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Maksymilian1997
bywalec
09/12/2010 8:15 pm  

Jestem zbulwersowany jak tak można 😡

OdpowiedzCytat
Sobota66
bywalec
09/12/2010 9:02 pm  

obrzydliwe..nie wiem jak takie rzeczy mogą się dziać w niby 'cywilizowanym' świecie...ale takich podobnych sytuacji do tej jest mnóstwo

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
09/12/2010 10:52 pm  

Zapłacą za swoje...jak nie w tym życiu to w następnym.
Jeszcze niedawno u nas w Polsce trójka mężczyzn ciągnęła husky za autem aż odpadła mu głowa...
W takich sytuacjach ubolewam że nie można zastosować "oko za oko, ząb za ząb" ciągnąć śmieci za autem aż im pusty łeb odpadnie.

To jakby ktoś chciał przeczytać o tym husky
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Makabra-Ciagneli-psa-za-autem-az-odpadla-mu-glowa,wid,12905834,wiadomosc.html?ticaid=6b64a

[edytowane 10/12/2010 przez Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
kornelia603
świeżaczek
10/01/2011 8:52 pm  

14-16 sekunda
morze piękne normalne
i
po
chwili
okropieństwo
morze KRWI

Alex

OdpowiedzCytat
majka13
świeżaczek
12/08/2011 2:52 pm  

okropność oni zabijają je tylko dla tego że zjadają ryby około 23 tysiące delfinów już zginęło
przez tych barbarzyńców proponuje zrobić jakoś petycje bo we wrześniu znowu się to zacznie TACY LUDZIE NIE MAJĄ SERCE,ale dobrze że my nie patrzymy na to obojętnie :((

OdpowiedzCytat

Praca