Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Okrucieństwo_2  

Strona 1 / 2 Następny
  RSS

13Explode13
forumowicz
10/06/2006 4:17 pm  

Stronka o robieniu futer? To nie jest robienie futer. futer sie nie robi tylko zdziera je z zywego zwierzecia!! Filmik bardzo drastyczny zywe jeszcze przytomne zwierze obdzierane z futra!! Nie wiem jak ludzi moga posuwac sie do takiego okrucienstwa!!

http://www.smog.pl/wideo/884/jak_powstaje_futro_j_lo_nbspdr astyczne/

J. Lo jestes okrutna nawet jesli tego nie przeczytasz nie nawidze cie...

13Explode13

OdpowiedzCytat
13Explode13
forumowicz

OdpowiedzCytat
Patka
rozmówca
11/06/2006 11:36 pm  

Ja tego nie obejrzę... Widziałam już takie filmy i zapamiętam je do końca życia 🙁 Czegoś tak okropnego nie da się zapomniec :(:(:( :casstet: :exclam:

OdpowiedzCytat
Ambrozja
bywalec
13/06/2006 10:36 pm  

Obejzałam 🙁 😡

OdpowiedzCytat
Neti
 Neti
forumowicz
21/06/2006 1:50 am  

też nie oglądam i nie mam zamiaru 🙁 na smogu teraz jest filmik o ubojni bydła który polecam wszystkim mięsożercom choć go nie oglądałam ale czytałam opinie
🙁
http://www.smog.pl/szukaj/ubojnia+byd%B3a/

[b]Eight men will never play again, who met destruction there, the flowers of English football, the flowers of Manchester[/b] Joga Bonito :* :*

OdpowiedzCytat
ania76
forumowicz
21/06/2006 2:38 am  

ja obejrzałam ten film na smogu.Ja nie wiem ten facet który to robił jest jakis nienormalny to było straszne jeżeli nie chcecie mieć później tych strasznych scen przed oczami nie ogladajcie tego. 🙁

OdpowiedzCytat
SoulFly
bywalec
23/06/2006 1:17 pm  

własnie po raz pierwszy obejrzałam ten film...nic tylko zrobic to samo z tym kolesiem
:(:(:(

OdpowiedzCytat
sieklik
bywalec
24/06/2006 3:01 pm  

ja nie ogladam takich filmow. nie widze sensu ogladania po raz kolejny skoro wiem co tam bedzie a i tak do niczego mnie to nie przekona bo miesa nie jem futer nie nosze ani skory...

je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise

OdpowiedzCytat
rain
 rain
bywalec
24/06/2006 4:08 pm  

Mnie ktoś pokazał filmik, który jest obok: http://www.smog.pl/wideo/1652/terrorysci_morduja_bardzo_drastyczne/
Wystarczyła mi chwila - o jedną chwilę za dużo. Całą noc miałam koszmary. Najgorsze jest to ze do takich filmikow maja dostep doslownie dzieciaki i co potem musi sie dziac w ich glowach?
Co za świat.... JEDNA WIELKA RZEźNIA, brrrrr..............

KTO NIE MUSI PROSZE NIECH NIE OGLADA TAKICH RZECZY:exclam:
🙁

OdpowiedzCytat
Asia
 Asia
bywalec
05/07/2006 2:11 am  

No ja dziś powiedziałam sobie, że juz nie będę oglądała takich filmów.Dziś obejrzałam jeden -ostatni, nie mam już na to nerwów.Smutna rzeczywistość... i zgadzam sie z tym, że takie filmy to powinni oglądać padlinożercy ,może coś im się poprzestawia w ich mięsnych mózgach i nie będą dalej się przyczyniali do śmierci milionów niewinnych zwierzaków:(

OdpowiedzCytat
Koniara
stały bywalec
05/07/2006 3:32 am  

Ja już kiedyś oglądałam ten film,Nie cały by bym chyba zemdlała, tylko fragmenty... Weszłam na niego przez www.greenangeles.org
Ten film jest drastyczny...
Płakałam na nim, nie rozumiem jak tak można? Co te zwierzeta im wyżądziły?!
Ale dobrze ze ktoś opublikował ten okrutny film w necie, moze komuś zrobi się żal tych zwierząt i przestanie kupowac futra... Najlepiej byłoby aby ten film obejżały jakieś aktorki, może przestały by to robic...:-/
Cieszyłąbym się gdyby pokazało się to w TV ale to chyba nie możliwe... ;(
🙁

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Anonim
bywalec
05/07/2006 3:57 am  

Takie rzeczy są rzadkością i nie jest tak w każdej ubojni. I z kuli jednego czy tam paru filmików (jeszcze nie wiadomo czy specjalnie nie sfabrykowanych przez jakichś tam „zielonych”) Ma zostać wprowadzony zakaz handlu futerkami lub mięskiemr? Zrozumcie jedno to są tylko zwierzęta specjalnie produkowane do tego celu. Może akurat w tym jednym przyznam wam troszeczkę racji – powinny być zabijane w bardziej humanitarny sposób ale to wszystko!!!!!

OdpowiedzCytat
Jędruś
stały bywalec
05/07/2006 4:12 am  

Mięsożerca sam się humanitarnie zabij też zostałeś wyprodukowany.

Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty
:yltype:

[edytowane 6/7/2006 od Jędruś]

OdpowiedzCytat
Ajlon
rozmówca
06/07/2006 2:41 am  

Mięsożerca sam się zabij też zostałeś wyprodukowany.

piwo dla tego pana! eee tzn sok marchewkowy! 🙂

Tak, tak cicho...a ty się boisz...

OdpowiedzCytat
Anonim
bywalec
07/07/2006 2:08 am  

mylisz się, ja nie zostałem wyprodukowany w celach konsumpcyjnych. zwierzęta - tak. Większość jest modyfikowana genetycznie aby dawć więcej mieska i takie tam więc samo przez sie mówi ze zostały wyprodukowane. Czyż nie?

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2 Następny

Praca