Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

rozmowy w toku....  

RSS

~naTaLia~
początkujący
28/06/2006 3:22 pm  

hej, napisalam do "rozmow w toku" podobnie jak niektorzy z was o okrucienstwu wobec zwierzat, o tym ze trzeba uswiadomic innych o tym co sie teraz dzieje i jak cierpia zwierzeta. I odpisali, zebym rozszezyla ten temat, dzis do nich odpisze. Ale pytaja, czy chcialabym wziac udzial w programie. Ja oczywiscie bardzo chetnie, jesli tylko pomoze to zwierzetom w jakis sposob, ale chcialabym wiedziec czy ktos z was tez bylby tym zainteresowany???? Moze odpisali tylko tak na "odwal sie" ale watro znow odpisac i sprobowac!!!!

p.s. to moj pierwszy post wiec pozdrawiam wszystkich, ktorzy zagladaja na te stronke!!! Ja juz od dawna tu zagladam ale jakos nie bralam udzialu w forum pa 🙂

OdpowiedzCytat
moniulekm
bywalec
28/06/2006 3:40 pm  

pomysł bardzo dobry. fajnie też, że odpisali.
ja pojechać nie pojade bo moj wyjazd byłby bez sensu, dostałabym takiej paniki,że ani słowa bym nie powiedziała..
ogólnie nie lubie się zbytnio publicznie wypowiadac (ustnie, na forum to co innego 😛 )

OdpowiedzCytat
~naTaLia~
początkujący
28/06/2006 4:08 pm  

no mi tez sie nie usmiecha wystep w telewizji, ale bardzo bym chciala jesli tylko bedzie to mialo jakis wplyw na poprawe losu zwierzat 😀

OdpowiedzCytat
avril2_mia
początkujący
04/07/2006 8:00 pm  

Cóż, życzę Ci powodzenia! Mam nadzieję, że odpiszą Ci poraz drugi i zainteresują się pomysłem, może już niebawem zobaczymt Cię w telewizji. 🙂 A tak wo ogólę, myślę, iż warto chociażby próbować robić coś, co może poprawić los zwierząt i uświadomić ludzi w cierpieniu niewinnych stworzeń.

OdpowiedzCytat
Wiejka
stały bywalec
05/07/2006 12:45 am  

Heh..ja tam mogłabym wystąpić..ale [po 1 jestem niepełnoletnia, a po 2...lepiej żeby to był ktoś kto ma ogromną wiedze na ten temat..ja tam owszem wime dużó..ale jakoś tak naukowo to podczas takiego stresu nie odpowiem:D.Ale jest parę osób, które by się nadawały..:D

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..

OdpowiedzCytat
Daysed
początkujący
07/07/2006 5:42 pm  

Czesc!
Witam serdecznie!

Ja z checia wystapie!!! Juz raz bylam w rozmowach w toku i choc temat byl mniej ciekawy, to z checia wystapie w programie o zwierzakach, zwlaszcza o psach. Pisalam wczesniej, czytaj watek "bezdomne psy do Danii". Prowadze organizacje charytatywna w Danii i chociaz mamy dobre checi, to jednak zawsze ktos podstawia nam haka.
Moglabym tak w nieskonczonosc...ale moze podaj mi swoj mail, to bedzie mozna bezposrednio.

Pozdrawiam serdecznie
Sylwia Kowalczyk

OdpowiedzCytat
Koniara
stały bywalec
09/10/2006 12:05 am  

Fajnie ze napisałaś do nich. Ja nie wystąpie bo chyba bym umarła ze stresów. Nie potrawie zapyac przechodnia o godzine a co dopiero wystąpic w tv ;D;D
Pozdro ;*

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat

Praca