Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Czas na wyniki grudniowego konkursu kulinarnego, którego tematem były świąteczne potrawy w wersji roślinnej. Poniżej prezentujemy nagrodzone propozycje.

Dziękujemy za wszystkie przepisy na wegańskie dania idealne na świąteczny stół. Znalazły się wśród nich dania na słodko i wytrawnie, te bardziej klasyczne jak i nowoczesne ale wykorzystujące tradycyjne składniki. Część z nadesłanych pomysłów prezentujemy w dziale Przepisy.

Egzemplarze książki Iwony Kibil i Małgorzaty Sobczyk Uodpornij się, jedząc świadomie wraz z dodatkiem zawierającym jadłospisy, otrzymują:

Iga StróżykAromatyczny placek recyklingowy
Anna SzewczakBoczniaki w zalewie pomidorowo-octowej
Marta MakosŚwiąteczna zupa pieczarkowa

Serdecznie gratulujemy!