Wyniki konkursu na roślinne dania świąteczne
Czas na wyniki grudniowego konkursu kulinarnego, którego tematem były świąteczne potrawy w wersji roślinnej. Poniżej prezentujemy nagrodzone propozycje.
Dziękujemy za wszystkie przepisy na wegańskie dania idealne na świąteczny stół. Znalazły się wśród nich dania na słodko i wytrawnie, te bardziej klasyczne jak i nowoczesne ale wykorzystujące tradycyjne składniki. Część z nadesłanych pomysłów prezentujemy w dziale Przepisy.
Egzemplarze książki Iwony Kibil i Małgorzaty Sobczyk Uodpornij się, jedząc świadomie wraz z dodatkiem zawierającym jadłospisy, otrzymują:
Iga Stróżyk – Aromatyczny placek recyklingowy
Anna Szewczak – Boczniaki w zalewie pomidorowo-octowej
Marta Makos – Świąteczna zupa pieczarkowa
Serdecznie gratulujemy!
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.