Wyniki konkursu na wiosenne potrawy w wersji RAW
Czas na wyniki konkursu na potrawy wegańskie na surowo. Dziękujemy za nadesłane przepisy. Poniżej przedstawiamy nagrodzone propozycje.
Kuchnia surowa (witariańska) to dobry sposób na odświeżenie i oczyszczenie organizmu na wiosnę. Premiowaliśmy proste, zdrowe dania kuchni witariańskiej, oparte na ogólnie dostępnych oraz nieprzetworzonych składnikach.
I tak, najnowszą książkę Karoliny i Macieja Szaciłło Dieta Raw Food, ufundowaną przez Wydawnictwo Zwierciadło, otrzymują:
Joanna Kwiatkowska za Raw kanapki z wegańskim twarożkiem ze słonecznika
Anna Bryszewska za przepis na Surowy ‚pasztet’ z gryki / gryczany twarożek
Natalia Ploszkiewicz za kolorowe propozycje na lekkie, wiosenne sałatki
Serdecznie gratulujemy!
Wszystkim osobom dziękujemy za udział i nadesłane przepisy.
Już teraz zapraszamy na kolejną edycję konkursu, której tematem będą wegańskie zupy 🙂
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.