Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Dziękujemy za przepisy nadesłane w konkursie kulinarnym na wegańskie dania, zdrowe i niedrogie w wykonaniu. Poniżej prezentujemy nagrodzone propozycje.
Frekwencja zgłoszeń do październikowej edycji konkursu nie zawiodła. Otrzymaliśmy wiele przepisów na dania główne, ciekawe przekąski, jak również desery. Kierując się tematyką konkursu wybraliśmy 3 zwycięskie propozycje niedrogich i łatwych w wykonaniu przepisów, bazujących na zdrowych i nieprzetworzonych produktach.

Egzemplarze premierowej książki Moniki Mrozowskiej Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia, ufundowane przez Wydawnictwo Zwierciadło, otrzymują:

Żaneta BartoszekKiełbasa z soczewicy – smaczna, tania, wydajna
Sandra JaworskaWegańskie placuszki z niespodzianką
Aneta DąbrowieckaCiabatta z pieczoną ciecierzycą

Serdecznie gratulujemy!

Ponadto wszystkie osoby, które wzięły udział w zabawie otrzymają Bon rabatowy do wykorzystania na dowolne zakupy w sklepie Wegestudio.pl

A już teraz zapraszamy do udziału w listopadowej edycji konkursu – jesienne, rozgrzewające, energetyczne dania wegańskie.