Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Mięso z probówki  

Strona 2 / 2 Wstecz
xb19x
początkujący

W nowym numerze Vege, jest cały artykuł o mięsie z probówki. Zastanawiam się tylko, czy ludzie będą chcieli takie mięso jeść.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/10/2012 2:49 pm
cienkun
rada starszych

Teraz jedzą niewiele bardziej naturalne... :spryciarz:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/10/2012 3:04 pm
xb19x
początkujący

To prawda, ale sam fakt skąd to mięso jest, albo jak powstało ;)...chociaż czasem wydaje mi się, że mało którego mięsożerce to obchodzi.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/10/2012 6:03 pm
cienkun
rada starszych

Mięcho to mięcho. Kupią to które będzie tańsze, jeżeli tylko nie będzie trąciło plastikiem i śmierdziało benzyną.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/10/2012 7:12 pm
Amvaradel
rozmówca

Uważam, że za te kilkanaście lat takie mięso z próbówki może być tańsze niż to normalne, czyli z ferm. I bardzo dobrze, bo fermy przemysłowe powinny zniknąć, a małe są szanse, by ludzie zamknęli je z powodów etycznych.

http://ekoprzewodnik.pl/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/10/2012 11:47 pm
Strona 2 / 2 Wstecz
  
Praca