paprykarze warzywne,
NIE SĄ WEGE!
Skład:
ryż 23%, olej roślinny, teksturat sojowy 18%, woda, warzywa 10% - cebula, marchewka, pietruszka, papryka, koncentrat pomidorowy 4,6%, kasza manna, białko sojowe, skrobia modyfikowana, przyprawy naturalne, aromaty naturalne, ekstrakty przypraw naturalnych, sól, cukry, substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian sodu, [b]* izodynian disodowy[/b] [b]**guanozyn disodowy[/b] , regulator kwasowości: kwas
* nie chce mi się szukać ale jestem pewna że: Jest nie wege, powoduje otyłość, uzależnia
**Guanylan disodowy (E 627) – organiczny związek chemiczny, dodatek spożywczy, powszechnie dodawany do produktów spożywczych w celu wzmocnienia smaku. Guanylan disodowy otrzymywany jest z suszonych [b]ryb[/b] i glonów morskich. Dodawany jest zwykle do chipsów, dań instant, sosów i przypraw.
:casstet:
Bleeee......
[edytowane 31/8/2010 od Chihuahua]
[img]http://pergamano.pl/przedszkole-bea/obrazysg/logo/motyl.gif[/img]
O Sante i ich wzmacniaczach tutaj:
http://www.wegetarianie.pl/XForum-viewthread-tid-3827.html
http://www.explosm.net/comics/random/
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja