jasne, że jest taka możliwość.
ja na śniadania jadam owsianki, do niech można dżem albo pestki czy orzechy - wszystko zależy ile na takie dodatki jesteś w stanie wydać, suszone owoce nie są drogie, orzechy bardziej, ale 10dag migdałów starczy na ponad tydzień spokojnie.
niedrogie obiady to warzywa z kaszą, czy tradycyjny kotlet - te można zrobić ze wszystkiego no i też tanioszka. teraz sezon na świeże warzywa, zawsze można cos wykombinować. makaron z pesto ze słoika (o ile ser ok, bo nie jest sprecyzowane, słoik starcza na jakieś 10 porcji).
do tego jakieś owoce, pasty do chleba (np taka z soczewicy i suszonych pomidorów - te niby drogie, ale taki słoik starczy na jakieś 4 porcje pasty). dużo pomysłów biorę z fb 'co jedzą polscy weganie', są i tańsze nieskomplikowane dania.
poczatki 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja