Remont Dworca Centralnego w Warszawie odkrywa zadziwiające tajemnice. Wykonawca robót w podziemiach dworca - na Poziomie -2 natknął się na... dziką hurtownię mięsa do kebabów donosi Życie Warszawy.
To było miejsce, gdzie składowano i porcjowano mięso niewiadomego pochodzenia do kebabów chyba dla całej Warszawy. Ta odrażająca hurtownia została zlikwidowana mówi gazecie członek zarządu PKP Jacek Prześluga.
Poziom -2 to oficjalne pomieszczenia techniczne. Tak naprawdę to pokryte brudem i pleśnią miejsce, do którego nikt nie schodzi.
Żeby stworzyć hurtownię, turecki właściciel musiał przegonić stamtąd bezdomnych. Mięso było składowane w fatalnych warunkach sanitarnych. Dopiero po odkryciu hurtowni ustalono powody notorycznego zatykania się dworcowej kanalizacji. To z powodu oddzielanego od mięsa tłuszczu, którego pozbywano się ponoć tą drogą.
mkg/sk/k
tvn24
[edytowane 17/8/2010 od MassMurder]
made in CYRK ZALEWSKI http://www.youtube.com/watch?v=7LIcLdYv8rg
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja