No toż piszę o Conversach 😮
Tu różne damskie:
http://clothes.shop.ebay.co.uk/items/Womens-Shoes__Converse_W0QQ_nkwZConverseQQ_catrefZ1QQ_sacatZ63889QQ_trksidZp3913Q2ec0Q2em24
- to tylko z UK...
Tez jestem trampoholiczka 🙂 Ostatnio zlapalam 'okazje' conversa bo wyprzedawali stara kolekcje (a to jest to co tygryski kochaja najbardziej) i kupilam 2 pary za mniej niz normalnie jedna 😀 pelnia szczescia. A co do zamszu to widzialam trampy conversa z zamszu i jedna pare zrobiona z dzinsu ktore mialy wszyta skore (ta plakietka z napisem converse byla ze skory) Znosilam juz kilka conversow i nigdy nie mialam problemow z obcieraniem ani z niczym innym. Z tym ze normalnych z rynku za 9 zlotych tez znosilam sporo i problemow tez nie bylo 🙂
Tez kocham trampki;) I wyobrazcie sobie, 3 miasta i nie ma najtanszych trampkow:P Ponizej 30 zl nie znajdziesz... Moje juz pekly na pol, a na ostatnim w-fie zauwazylam cos zoltego przez podeszwe... O, to moja skarpetka:p czas kupic nowe:D
Usmiechaj sie, kiedy tylko mozesz. To najlepsze lekarstwo na wszystko:)
Zdecytowanie zgadam się z /Ula/. Ja również przez pewien czas marzyłam o conversach, a jako że należę do osób upartych-kupiłam je. Jednak teraz jestem bardzo niezadowolona z tego posunięcia. Moje również bardzo mnie obcierają i najzwyczajniej są niewygodne. Na dodatek mi trampki przestały się już podobać i teraz prawie nieużywane stoją na półce, a ja nie zamierzam ich sprzedać, ponieważ mam świadomość, że ich nowego posiadacza pewno również by obcierały...
Pozdrawiam
PS Ja moje trampki kupiłam w Bydgoszczy na ul. Gdańskiej
Magdalena
Jako, że aby kupić nowe conversy musiałbym upaść na głowę (nie obrażając nikogo 😉 ) wiosną zakupiłem trampki firmy HD rozpadły się chyba po dwóch tygodniach, po czym przez chyba kolejne dwa tygodnie, jak nie więcej w takich chodziłem bo bardziej się nie chciały rozpaść 🙂 sprawiłem sobie trampki New Age, bardzo fajne, po tygodniu już się odklejają... w życiu nie kupie już trampek droższych niż 30zł 😛
.
by kupić nowe conversy musiałbym upaść na głowę (nie obrażając nikogo ) wiosną zakupiłem trampki firmy HD rozpadły się chyba po dwóch tygodniach(...)sprawiłem sobie trampki New Age, bardzo fajne, po tygodniu już się odklejają w życiu nie kupie już trampek droższych niż 30zł 😛
jam z tych którzy upadli na głowę: najukochańsze conversy ostro eksploatuję od 2 lat, [u]nic się nie odkleja[/u] 😀 , podeszwa nie pękła jedyne co, to guma podeszwy się starła, materiał od środka się nadpruł(więc przy ubieraniu przytrzymuję go palcem),no i kolor już nie ten 😛 Druga para burżujów stan również wielce ok, ale są pare miesięcy młodsze od poprzedników i nie noszę ich aż z taką lubością.
Z moich kalkulacji wyszło, że jedne trwałe conversy na dłuższy czas wychodzą taniej niż 1 para tańszych na miesiąc... co nie zmienia faktu, że rozglądam się za krótkimi, tanimi do przetruchtania lipca 😉
[edytowane 23/6/2009 przez Fatty]
Białowieska się Puszcza.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja