Hejka 🙂
Szukam bratniej duszyczki lubiącej rock/metal ( o lubiącej zwierzaki nie pisze bo tutaj oczywiste ze innej osoby nie znajde;D) z którą będzie mozna wyskoczyc na koncert lub po prostu na zwykly spacerek czy piwo. Nie wiem czy ktos taki sie znajdzie no ale moze:)
[edytowane 23/10/2012 przez Carine]
Hej dzieki za odpowiedź 😉
Gdziekolwiek nawet na drugi koniec Polski jesli tylko ktos bedzie chetny bo samemu to tak ...smutnawo ;D
U mnie tez podobnie to wyglada...z tym ze mam niewielu znajomych w podobnych klimatach. Ci co byli jakby "wyrosli" z tego typu muzyki i koncertowania. A Ci co sa to albo nie moga albo np nie lubia zespolu i td. Planuje np sie wybrac na Sabaton w marcu i chcialabym np przejechac do wawy. Ale brak towarzystwa ;D Ogolnie fajnie by bylo miec kogos ktos bedzie otwarty na tego typu podroze 🙂
ja mieszkam pod wawą :P.
sabaton troche nie w moim guście, raczej coś w stronę punku, psychobilly... no ale nie tylko to :P.
jakis czas temu szukałam chetnych na darmowy jednodniowy festiwal w płocku, oczywiście każdemu coś nie pasowało i w końcu sama nie pojechałam :/
poczatki 🙂
Alternative to szkoda , bo jak mieszkasz pod wawa to bys miala blisko 😀
Tez tak bylo jak chcialam jechac na woodstock tego roku...Wiec tez nie jezdzisz na koncerty i tego typu zdarzenia z powodu braku chetnych..
eRZet a co chcialbys sie wybrac ;D ?
[edytowane 25/10/2012 przez Carine]
ja mieszkam pod wawą :P.
sabaton troche nie w moim guście, raczej coś w stronę punku, psychobilly... no ale nie tylko to :P.
jakis czas temu szukałam chetnych na darmowy jednodniowy festiwal w płocku, oczywiście każdemu coś nie pasowało i w końcu sama nie pojechałam :/
Jeśli mówimy o tym samym festiwalu jednodniowym co mam na myśli to żałuj 😀 Ja 300 km śmigałem, no ale było warto :))
Cześć:)
Pozwolicie, że dołączę do tej grupy?;>
Lubię jeździć na koncerty rockowe znanych zespołów, chociaż ostatnio wspieram początkujących muzyków, i też nie narzekam. Sa młodzi, ambitni, czasem nawet uda mi się pogadać z którymś tu czy tam;D
Mam kilku "swoich" ludzi, z którymi jeżdżę, ale chętnie wybiorę się dokądś z wegusami-t o dopiero będzie czad;-D
"Zostawcie świat trochę lepszym, niż go zastaliście"
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja