Toś mnie zaciekawił tym serem z platków drozdżowych.
W tamtym roku zakupiłam(w badapaku najmniejsza porcja to było 0,5 kg), ale nie bardzo wiedziałam do czego używać tych płatków skarpetkowych.. już mi się lekko przeterminowały ale ja nie wierzę w terminy przydatności do spożycia. 😉
Białowieska się Puszcza.
no rzucili jakiś czas temu taką ofertę wegańską :D. cały fejs huczał :D. produkty pod marka własną.
o takie o, za 4zł, dla mnie lepsze od polsoi, no i ta cena. do tego wegańska czekolada ze słonym karmelem i czymś tam jeszcze, pasztety takie w foremkach, pasty w pojemniczkach (ja mam z cukinią i suszonymi pomidorami), żelki (spoko bardzo cena, 4zl za 200g) i lody 😀 - jedne takie ichnie jedne o smaku orzechowym z masłem orzechowym, drugie jakies inne (te po chyba 6zł za pół litra) i pyszniutkie słodko słodziutkie swedish glace albo jakoś tak w 3 smakach. i coś tam jeszcze było. u mnie niektóre produkty jeszcze są
poczatki 🙂
Ja mało fejsowa i mało wegetariańska, nie widziałam 🙁
Moja biedra ma remont i na jego czas całość jest przeniesiona do tymczasowej, namiotowej konstrukcji - gorąco tam, produkty w lodówkach zaparowane, to i nawet na oczy mi nie rzuciło... dobrze wiedzieć.
No i fajna cena z tego co piszesz, polsojowe u mnie po 9 zł są.
Białowieska się Puszcza.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja