Bo kotlety leża na specjalnym regale ze zdrowym jadełkiem ,a parówki muszą w lodówce ,zwykle obok wędliny sojowej,sznycli i tofu.
Przy bliskim sąsiedztwie innego mięsa.
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Dzisiaj nareszcie lasagne, fotkę oczywiście zrobie 😛
A oto fotka zapowiadanej lazanii (nie wiem jak odmienić lasagne;)...Nie jestem zbytnio zadowolony. Nie ma polotu. Może komuś wyjdzie lepiej.
http://picasaweb.google.com/michal.jac/Kuchnia/photo#5237397444201027394
[edytowane 22/8/2008 przez bułek]
wczoraj wieczorem:
http://www.wrzuta.pl/obraz/7L9qsbMuGr/1
PS. Ktoś kiedyś prosił o zdjęcie, wrzuciłam JUŻ
velvet
ja dzisiaj sobie zrobiłem makaron, ze szpinakiem, fetą, pomidorami i aromatyzowaną oliwą zapieczony w "kieszeni" ze sreberka; cud, miód i orzeszki 😛
http://picasaweb.google.pl/animavilis.andros/Obiady/photo#5237314421796891938
sorry, że tak nababrane ale byłem w trakcie jedzenia jak przypomniałem sobie o zdjęciu 😉
Sama fasolka? Ja bym się nie najadła 😉
A ja miałam gulasz z soczewicą, kaszę pęczk z zasmażoną cebulą i słonecznikiem, marchewkę, surówkę z selera, pomidorka z kukurydzą 😛
Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja