Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

jak oswoić KIEŁKI?!  

Strona 19 / 19 Wstecz
  RSS

hipiska
weteran forum
Dołączył: 16 lat  temu
Posty: 1596
12/05/2014 3:52 pm  

No to w temacie kiełków znowu- jak mniej więcej powinny wyglądać gotowe do spożycia kiełki fasoli mung? W sklepach widzę takie z bardzo długimi "ogonkami", natomiast ja jem już takie 2-3 dniowe (namaczane wcześniej) i nie wiem czy to dobrze...Dodam, że smażę (kilka minut).

[edytowane 12/5/2014 od hipiska]

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze


OdpowiedzCytat
alternative
stały bywalec
Dołączył: 12 lat  temu
Posty: 535
13/05/2014 2:45 am  

jedz wtedy gdy Ci smakują :P. ja lubię mniej dojrzale i zawsze zjadam takie zołte albo lekko zielone kiełki, a moja mama takie całkiem zielone, a fasolowych nie lubię w żadnej fazie

poczatki 🙂


OdpowiedzCytat
Strona 19 / 19 Wstecz
  
Praca