Wejdź w puszka.pl i szukanie po składnikach 🙂
zakładam, że masz coś jeszcze o czym nie powiedziałeś:
http://puszka.pl/przepis/6957-burgery_z_burakow.html (moje ulubione)
http://puszka.pl/przepis/5515-zlociste_kotlety_z_kaszy_jaglanej_i_marchewki.html
http://puszka.pl/przepis/5468-kotlety_z_marchewki_manny_i_kielkow_fasoli_mung.html
http://puszka.pl/przepis/5929-farszynki_weganskie-ziemniaczane_kotlety_z_farszem_z_soi.html
jajka można zastąpić: http://puszka.pl/txt/bez_jajek.jsp 🙂
[edytowane 7/6/2012 od Daiana]
Vegeta - w życiu bym nie wzięła do ust rozrzedzonego koncentratu. Nie trawię jego smaku chyba, że jako dodatek do sosu pomidorowego, ale na pewno nie, jako główny składnik. ; o
To ja powiem przepis, który brat zasłyszał od wieloletniego kumpla, włocha 😉
Pomidory z puszki do garnka, dodajemy koncentrat pomidorowy, do tego duużo bazylii i ma się 'dusić' przez (nie mniej!) godzinkę, żeby pomidory dojrzały. Nie trzeba żadnych przypraw (sól i pieprz zbędne). Jadłam na prawdę wiele razy dania przyrządzane przez włochów ale ten najprostszy sos [u]jest boski[/u].
[edytowane 2/7/2012 od Daiana]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja